Home / Filme / Care a fost faza cu pozele din desene animate pe Facebook

Care a fost faza cu pozele din desene animate pe Facebook

N-a fost campanie, n-a fost ceva planificat, n-a fost actiune controlata de sustinere a vreunei cauze (chiar daca sunt zvonuri nefondate) ca Disney renunta la a mai face filme inspirate din basme).

AllFacebook scrie ca a fost doar o actiune spontana care a devenit virala. Nu se stie de la cine a pornit sau care a fost “reach-ul”, dar a fost distractiv sa ma gandesc la caracterele (lista lunga :) ) de desene animate care mi-au placut in copilarie (say hello to Pluto)

Update : de la AlexCirstea citire: “cauza a pornit cu ocazia zilei de nastere a lui mickey mouse si a fost prelungita si dupa 18 noiembrie, fiindca a luat amploare”

Regulamentul (distractia continua pana pe 22 noiembrie) :

NewGame: Change your profile picture to your favorite cartoon from when you were a kid. Thegoal of this game is not to see a human picture on Facebook, but an invasion of childhood memories until Monday. PLAY AND PASS ALONG!

From the 12th to the 22nd of November, change your profile picture on Facebook to an image from a cartoon from your childhood. The goal of the game? Not to have a single human face on Facebook, but an invasion of our collective childhood memories for the time of a week. It’s up to you to take action and to forward this message.

Pe cand o campanie asemanatoare pe … gravatar.com  ?

Mie mi-au placut foarte mult Tom&Jerry, Aladin, Donald Duck si Pluto. Voua ?

Citeste si asta

Guest post: Moana-Vaiana, un nou film Disney pe care nu trebuie sa-l ratezi

Pfiii, ce bine e sa te duci la cinema si sa scrie altii pentru tine pe …

4 comentarii

  1. Foarte draguta si spontana campania. A fost cu adevarat a breath of fresh air. Disney insa a anuntat azi, tot pe FB, ca nu e adevarat acel articol din LA Times si ca o sa continue cu filmele cu basme.

Comentezi ?