Home / Diverse / Show de mentalism cu Vlad Grigorescu

Show de mentalism cu Vlad Grigorescu

"Un spectacol 100% interactiv, dramatic si comic in acelasi timp, bizar si plin de mister. "

Ieri s-a intamplat #magictweetmeet, un eveniment prin care s-a incercat in mod interactiv si repetat confuzarea si uimirea bloggerilor prezenti la show-ul cunoscut sub numele de “Blind”. Chinezu e de vina pentru invitatie !

Spectatorii au fost martorii unor faze atat de tari incat IQ-ul meu inca lucreaza de zor in colaborare cu Google pentru a deslusi misterul. Vom reveni cu detalii. In continuarea programului, detalii socante despre eveniment.Timp de o ora si un pic, acest individ deosebit de periculos la jocul cu carti, desene pe hartie si uitat direct in ochii oamenilor, pe numele sau Vlaaaaaad Grigorescuuu, s-a jucat efectiv cu mintile oamenilor aflati in sala pana i-a adus pe toti, inclusiv pe sceptici, pana in starea in care n-au mai putut rezista si au fost nevoiti, prin puterea gandului si auto-sugestie, sa aplaude dupa fiecare truc .

Insa pentru a vedea exact ce poate sa faca Vlad, legat la ochi, cu puterea gandului, cu un singur cub rubik, sau doua, cu oricare din sala, sau doar cu o creta si o foaie de hartie, este musai sa-ti faci rezervare pentru urmatorul show, ca n-are farmec sa spun eu ce s-a intamplat acolo. Zic doar ca se merita !

Si gata, nu mai zic nimic, ca daca se uita Vlad la o poza cu mine, ghiceste parola de la blog, si n-am facut back-up de 2 luni. Si totusi pana o ghiceste, poftiti niste #vladgrigorescufacts inventate pe loc. Astept si altele, in comentarii :))

  • Vlad Grigorescu are ochi la ceafa.
  • Vlad Grigorescu stie cine e domnul G. Si mai nou, si domnul D.
  • Vlad Grigorescu stie ce gandeste Chuck Norris.
  • Vlad Grigorescu poate sa afle codurile de la reteaua Emag doar uitandu-se la sigla.
  • Vlad Grigorescu poate sa rezolve un cub rubik cu privirea. Stand in maini, legat la ochi.
  • Vlad Grigorescu stie ce carti are fiecare la Mafia, inainte ca povestitorul sa zica “Si acum toata lumea inchide ochii, se trezesc criminalii”.
  • Cand joaca poker, Vlad Grigorescu castiga intotdeauna. Cu 5 asi. De aceeasi culoare
  • Vlad Grigorescu mi-a indus in minte sa va zic ca are cont de twitter, canal pe youtube, si pagina pe facebook
  • Vlad Grigorescu a transmis cu puterea gandului bloggerilor Pandutzu, Sabina, Nicu , Marius , Anca, Oana, Chinezu, Vlad , Elena, Lucian, Alex Mazilu , Anne-Marie si chiar lui insusi sa scrie pe blog.
  • Vlad Grigorescu stie ce-o sa comentezi la articolul asta, dar te lasa sa scrii, ca sa arate ca a avut dreptate

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

Comentezi ?