Home / Evenimente / Cum a fost la concertul Guns N’ Roses de aseara

Cum a fost la concertul Guns N’ Roses de aseara

Sunet aiurea, “How are you Transylvania“, nici o scuza sau motiv pentru intarzierea de 2 ORE, ingramadeala maxima, semi-spectacol. Cam asta a fost aseara la marele Concert “Arme si Trandafiri”.

In deschidere au cantat niste fucking anonimi din Canada, care probabil s-au uitat la subtitrarea de la stand-up-ul lui Teo si au folosit “fucking” in loc de prepozitii, la fiecare 3 cuvinte.Au zdranganit un fel de remix-uri proaste dupa Nickelback. Culmea a fost ca se asteptau la aplauze, dupa ce au inceput si ei cu o ora intarziere. Au fost “fucking” degeaba.

Dupa care, timp de 2 ORE, nu s-a intamplat nimic pe scena. Dar absolut nimic. La ei, noi am avut noroc ca eram mai multi si ne-am tinut de glume toata noaptea. Altii s-au tinut de beri, de injuraturi, degete in aer la adresa organizatorilor si de portofel. Ca doar au dat 100 si ceva de roni ca sa stea ore intregi in picioare la Romexpo, degeaba. Si mai pacat de aia de la Golden Circle, au dat si mai multi bani, dar  au stat in fata. Tot in picioare, 3-4 ore, pana le-au venit idolii chitaristi.

Si cand au venit in sfarsit, a mai trecut o ora de melodii lalaite pana sa ajunga la partea cu alea 4-5 melodii (Welcome To The Jungle, Sweet Child O’ Mine, November Rain, Paradise City, Knockin’ On Heaven’s Door) misto. Alea de pe vremea cu Slash, cand erau tineri si veneau la timp la concert. Un Axl batran, care se chinuie sa arate ca inca mai poate, care inca reuseste sa faca atmosfera.  Un show oki-ish, de 2 ore si jumatate, probabil ca recompensa pentru cele intarziate. Am plecat dezamagit, ma asteptam la mai mult decat ceva lumini, flacarele, confetti si solo-uri de chitara.

Alte articole despre concert la  Piticu, Pietricel, Alex Elena, Bunescu, Monden.info si Hotnews

In loc de concluzie, mie cel mai mult de la concert mi-a placut de Piticu :))

Video de la concert :

sunet varza, “Good Evening Transilvania”, nici o scuza sau motiv pentru intarziere, ingramadeala. Noroc ca eram in gasca, am facut haz de necaz

Citeste si asta

De ce si cum isi misca dirijorii mainile in timpul concertelor ?

Cand eram mic si fara acces la internet, unul din lucrurile pe care nu le …

2 comentarii

  1. Am auzit si eu de la stiri ca au intarziat 2 ore, nu-mi doresc sa fi fost in locul tau. Macar v-ati distrat singuri pana au venit. Ce-i drept s-au laudat cu scena lor si cu ce sunet / efecte vor fi dar vad, din postul tau ca nu a fost asa. Faptul ca au intarziat 2 ore sunt fite de vedeta as spune in necunostinta de cauza si sper sa nu`i mai cheme. Neseriosi.

Comentezi ?