Home / Online / Cum sa stergi pe cineva din lista de contacte de pe Linkedin

Cum sa stergi pe cineva din lista de contacte de pe Linkedin

Vinerea trecuta am fost la ConnectFB, prima conferinta despre Facebook, la care s-au vorbit mult despre ce poti sa faci pe Facebook, studii de caz si povesti interesante, si cateva concluzii.

S-a vorbit si despre OZN-uri de genul StarBucks (prima pagina de companie care atinge 10 milioane fani), conferinte pe FB, despre clickjacking si aplicatii flash cu logare prin Facebook. Totul bine si frumos, twitterwall, oameni multi, organizare de nota 10.

Dar nimic despre prosti (ma scuzati, neinitiati), despre cum sa nu folosesti Facebook, despre abuzuri sau despre cat de stresant poate fi un utilizator (cont normal sau si mai rau, cont de companie) de facebook  (2 cuvinte despre asta : Farmville si Events).

Daca pe Facebook accept destul de usor “prietenia” si trec cu vederea sau “ignore aplication/invitation”,  pe Linkedin ma asteptam sa fie un IQ ceva mai ridicat. Se pare ca mai sunt si exceptii.

In ultima vreme primesc tot felul de invitatii pe Linkedin de tipul “Xulescu found Yevent on Linkedin Events and thought you might be interested in going” . De cele mai multe ori, cei care trimit invitatia si au “gasit” interesant evenimentul, sunt si organizatori, asa ca aprecierea pare putin subiectiva. Mai ales daca se tot repeta, iar evenimentul se intampla intr-un oras aflat la vreo … sa zicem 263,77 km departare de Bucuresti.

Pe principiul “prima data n-ai stiut, a doua oara a fost o greseala, a treia oara Adio”, iata cum se sterge cineva din lista de contacte de pe Linkedin:

stergere-contacte-linkedinPasul 1 : Contacts -> My Connections

Pasul 2 : dreapta sus : Remove connections

Pasul 3 : Selectarea contactului (sau a contactelor) in functie de litera cu care incepe numele de familie

Pasul 4 : Remove Connections, si confirmare in fereastra urmatoare

1 of your connection(s) have been removed.

Pregatesc un articol despre cele mai agasante lucruri pe care le fac utilizatorii romani pe linkedin, ca de FB m-am saturat …

Citeste si asta

A inceput “razboiul” live streaming dintre Facebook, Youtube si Twitter

Dupa ce Facebook a introdus optiunea de live direct de pe telefon, care permite oricarui …

6 comentarii

 1. Ai incercat sa le spui ca nu vrei sa iti mai dea invitatii? Eu prefer sa le mai dau a doua sansa, chiar daca statistic acest tip de persoane nu va tine cont de feedback-ul tau.

 2. Tocmai ti-ai raspuns singura la intrebare :)
  Si da, le dau mail ca nu vreau invitatii pe viitor, dar asa inteleg unii sa faca promovare prin Social Media …

 3. Mihaela Cartis

  Domnule Auras,
  Acum un sfert de ora mi-am manifestat pe pagina mea de pe Facebook, unde am cca 1100 de prieteni, recunostinta fata de dv. pentru “Cum sa stergi pe cineva din lista de contacte de pe LinkedIn”.
  http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1819812131487#!/profile.php?id=100000177827053
  Multumesc inca o data.
  Mihaela Cartis

 4. Nepretuit articolul asta. Multumesc !!!

Comentezi ?