Home / Fun / Pe cine as trimite eu la munte

Pe cine as trimite eu la munte

Buna ziua si bine ati venit la citit un nou concurs in blogosfera.  De data aceasta avem pe ordinea de zi o reteta de succes pentru un concurs bine gandit, bine primit de bloggeri si care (foarte important) nu s-a lasat cu mass-uri si rugaminti pe messenger de tipul “Buna, da si mie un vot aici. Ms mult pt ajutor xoxo”.

Cum ziceam, se ia un concurs cu premiu un weekend pentru doua persoane cu Chevrolet Captiva la munte oferit de cei de la Automarket.ro, se aduna la loc toate ingredintele si incepem :

Se pun 3 participanti la foc marunt de link-uri si recomandari pana la finalul concursului:

  • Se adauga una bucata de Andra Zaharia, zana-atot-stiutoare-de-chestii-de-masini-din-spatelel-RevvNation, pentru ca e una din putinele persoane pe care le cunosc cu adevarat pasionate de munca lor. And a very… wait for it … really nice person.
  • Sa nu uitam esenta de Andreea Burlacu, pentru ca stiu ca i-ar prinde bine un weekend la munte si pentru ca, desi nu pare, are o pasiune secreta pentru BMW seria 7 :D.
  • Se condimenteaza cu 100 ml de Chinezu, pentru ca-mi este o persoana foarte draga, si pentru ca sunt sigur ca va povesti in stilul lui inconfundabil toate peripetiile din weekend.

Cireasa de pe tort este ca, citez : “ Câştigătorul va scrie un text dupa weekendul respectiv în care ne va povesti tuturor cum s-a simţit la volanul lui Captiva. Cu poze, dacă se poate. Să vadă toţi ce-au ratat şi să-şi dorească mai mult victoria la concursul următor”.

Se pune compozitia la dospit cateva ore pentru inscrierea in concurs, si in cazul in care rezultatul final este cel dorit, va urez drum bun si pofta buna !

Acest articol reprezintă biletul de participare la concursul Chevrolet Captiva pentru bloggeri organizat de Mircea pe Automarket.ro

PS : In drepta paginii este un widget cu Pagini Aurii. Daca vreti sa cautati ceva direct la sursa, stiti unde se gaseste ;)

Citeste si asta

Concurs: o invitație la GPeC Summit 15-16 Noiembrie

Ce: o invitatie pentru cele 2 zile ale GPeC Summit-ului din 15-16 Noiembrie 2016, care cuprinde …