Home / Online / 5 lucruri pozitive despre ordonanta anti Uber/Bolt/Clever

5 lucruri pozitive despre ordonanta anti Uber/Bolt/Clever

In urma succesului online de astazi cu un status scris la inghesuiala, continui aici lista cu lucrurile pozitive legate de ordonanta anti ride-halling si cu dedicatie pentru clanurile firmelor de taximetristi.

Cand am ridicat capul din telefon, zici ca era insula iubirii in tramvai, doar ca fara hotel de lux, thailanda sau botox.

2. Scade traficul mobile si creste durata bateriei. Sa nu mai ziceti sa n-avem guvern smart, cine s-ar fi gandit ca poti sa lungesti durata bateriei, daca nu mai ai aplicatii care sa consume timp si pixeli?

3. Romanii vor redescoperi monezile, ca sa scape de “n-am rest, boss, abia acum 5 ore am iesit pe cursa”

3 si un pic, ca nu merita un punct doar pentru el: Razvan Cuc, sinistrul transporturilor, va mai avea inca o sansa sa ajunga meme, la nivel cu Grapini sau Daea.

4. E posibil ca impactul direct asupra confortului personal o sa mai deschida unora ochii si vor intelege  cum ii afecteaza incompetenta celor care ajung in functii cu impact public, prin vot. Sau, mai degraba, prin prezenta scazuta la vot, ceea ce ajuta procentajele celor cu turme de votanti captivi. O sa fie interesanta si ziua de 19 mai, zi cu Prima Evadare de dimineata, protest pro Uber la 3 si concertul-eveniment “Toti pentru Europa” de la 18.  Daca nici atunci nu vor fi indeajuns de multe motive de protest …

5. Ride-halling-ul (ride sharing e BlaBlaCar) practicat de platformele online va fi obligat sa respecte 100% noile norme legale, cu atestat de sofer si asigurari, in asa fel incat COTAR, sindicatul condus personaj acuzat de deturnare de fonduri europene … sa nu mai poata avea de comenta pe tema autorizatiilor. Implicit, conformarea legata ii va forta si mai tare pe taximetristii sa dea bon, sa nu mai faca bisnita cu distantele si sa se comporte civilizat.

Pe acelasi subiect, mai jos.

Comentezi ?