Home / Chestii misto gasite pe net / Cand ma enerveaza ceva si vreau sa ma calmez …

Cand ma enerveaza ceva si vreau sa ma calmez …

De fiecare data cand mai vad prin newsfeed cate o tampenie de prin politica, vreo campanie facuta prin bisericutele de prin online, cand lucrurile nu merg asa cum ar trebui, cand ma mai prind cate un “double standards” sau vreo chestie care ma enerveaza la culme, ori incerc sa ma calmez, concentrandu-ma pe lucruri mai importante pentru mine, ori scriu pe blog, sub impulsul momentului.

Cum ultima varianta nu e mereu cea mai buna varianta, incerc sa ma calmez prin metode stiintific confirmate prin metoda academica “ia sa vedem daca asta functioneaza”.

Pana acum au functionat urmatoarele:

  • biciclit prin oras, cate 1-2 ore sau pana obosesc sa mai pedalez
  • jucat Football Manager pana noapte tarziu, pana cand adorm cu nasul pe butonul de “save game and quit”
  • mers la comedii, stand-ups sau spectacole de improvizatie. Poate din toamna reiau si workshop-urile celor de la Improvisneyland, mi-e dor sa las garda jos si sa rad din orice joculet.
  • pus pe repeat vocea Alexandrei Usurelu, in playlists de youtube sau soundcloud. Un playlist de 10-20 de piese si gata, m-am calmat.  

Ca un posibil groupie ce incep sa devin, m-am dus duminica trecuta la  lansarea primului DVD&Blu-ray Alexandra Ușurelu – Simfonic PUR, din Piata Universitatii. 

Video n-am, ca prefer sa ma bucur de muzica (nu ca altii, hehe), dar am selectat 2 poze care descriu foarte bine atmosfera de la concertele Alexandrei: in timpul primelor melodii o pustoaica nu putea sta locului, asa ca s-a apucat de miscari de balet, undeva in dreapta scenei, pentru ca mai apoi un cuplu sa incerce un dans in cuplu, in partea din stanga, pe “cand zambesti“.

Cam atat. Da play.

alexandra-usurelu-2_800x600

alexandra-usurelu-1_800x600

 

Comentezi ?