Home / Filme / Bastille Day, filmul in care Idris Elba a luat examenul pentru urmatorul James Bond

Bastille Day, filmul in care Idris Elba a luat examenul pentru urmatorul James Bond

L-am vazut pe Idris Elba in seara asta, in rol de cel mai secret agent american din “Bastille Day” (tradus din plop ca “Atac de ziua nationala”), un film suprinzator de antrenant pentru un sinopsis atat de uzat (wow, ce original, niste teroristi si politicieni corupti  vor sa goleasca o banca).

Unul din favoritii care l-ar putea inlocui pe robotelul inflexibil Daniel Craig, Idris a dus in spinarea sa mare toata actiunea filmului, de la inceput pana la final, reusind pe parcurs sa traga dupa el un hot de buzunare, o frantuzoaica credula si cateva zeci de politisti corupti, care stateau intre el si marele premiu: salvarea tezaurului Frantei rolul de spion suprem. 

bastille daySean Briar, personajul lui Idris Elba, e inteligent, sigur pe el, agil, puternic, mult mai glumet si carismatic decat mos Daniel Craig (cu vreo 5 ani mai batran), asta seara au lipsit doar costumul “made to measure”, o masina ultra high-tech, o diva sexy si 4-5 gadgeturi pentru ca “Bastille Day” sa nu fie o copie de film tip “James Bond”, dar cu un actor de culoare.

In plus, ambii au o sefa blonda pe care n-o prea asculta si incearca sa rezolve totul pe cont propriu, fara sa ceara sau sa astepte intariri.

Bonus pentru film si fanele Game of Thrones, actorul secundar e Richard Madden aka defunctul Robb Stark, king of the North.

Poster in dreapta, trailer mai jos, filmul e adus in Romania de RoImage, apare la CinemaCity incepand cu data de vineri, 29 aprilie.

Comentezi ?