Home / Evenimente / Până la urmă, tot copy-paste-ul îl va baga pe Ponta la pușcărie

Până la urmă, tot copy-paste-ul îl va baga pe Ponta la pușcărie

ponta puscarie

 

N-a fost doctoratul, n-au fost spăgile, n-au fost minciunile din campania electorală, n-a fost nici măcar Băsescu, până la urmă, tot copy-paste-ul îl va băga pe Ponta la pușcarie, între colegii săi de partid și infracțiuni Darius Vâlcov, Dan Voiculescu, Hrebenciuc si mulți alții, printre care sper că se va număra și Dan Șova.  

Citez cu lacrimi de bucurie din comunicatul DNA, via live-textul de pe Hotnews.

Momentan, plagiatorul arogant e acuzat de “doar” 17 infracțiuni de fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală, spălare de bani, plus trei infracțiuni de conflict de interese.

Cele 16 înscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda „copy paste” după modelul înscrisurilor privind activitatea juridică desfășurată de mai mulți avocați din cadrul SCA „Șova și Asociații”, avocați care au declarat că nu au conlucrat niciodată cu Ponta Victor-Viorel. În realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici una din activitățile respective, nici măcar în parte.
Ponta Victor-Viorel a folosit o parte din sumele obținute de la SCA „Șova și Asociații” pentru cumpărarea a două apartamente de lux într-un complex rezidențial situat în București.

De bucurie, am scris tot articolul cu diacritice!

Update: Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia lui Ponta

Citeste si asta

Cum a castigat PSD 71% din voturile sectiei unde am fost observator

Articolul asta s-ar mai putea numi si “cu ce-a ajutat ca m-am dus observator la …

Comentezi ?