Home / Diverse / De unde sa cumperi cartile din seria “Cavalerii Pardaillan” de Michel Zévaco

De unde sa cumperi cartile din seria “Cavalerii Pardaillan” de Michel Zévaco

Set-Cavalerii-PardaillanVeste buna pentru mine si pasionatii povestilor cu cavaleri curajosi si incapatanati, din vremea Frantei Caterinei de Medici, editura Litera a decis sa reediteze seria de carti “Cavalerii Pardaillan”, care cuprinde 11 volume, fiecare la 14.99 lei: Cavalerii Pardaillan (2 volume), Epopeea dragostei, Fausta, Fausta învinsă, Pardaillan și Fausta, Iubirile lui Chico, Fiul lui Pardaillan, Comoara Faustei, Sfârșitul lui Pardaillan și Sfârșitul Faustei.

Vestea proasta e ca volumele nu se gasesc pe site-ul editurii (cel putin momentan, pana trece campania de promovare), dar se pot cumpara la pachet saptamanal cu tabloidul Libertatea, care pregateste deja niste articole incredibil de senzationale despre aventurile socante ale lui Pardaillan si ale fiului sau. Mii de francezi au fost afectati.

Primul volum e deja pe piata, iar cei care vor dori sa detina toata colectia vor trebui sa faca drumuri saptamanale pe la chioscuri, timp de aproape 3 luni.

Cum Michel Zevaco e in top 3 autori din copilarie, dupa Jules Verne si Alexandre Dumas (in ordinea asta), cred ca o sa fac un efort si o sa maresc tirajul de joi al tabloidului, in amintirea orelor in care n-aveam nevoie de nimic altceva decat de liniste, pentru a afla cum se termina cartea si ce se va intampla cu Pardaillan.

Pentru cei care nu au chef de dat banii la pagina 5 sau nu vor sa astepte atata timp, am gasit cele 11 volume, pe la alte librarii online sau anticariate, in editii mai vechi.

Urmeaza link-uri fara afiliere:

Cavalerii Pardaillan. Se poate cumpara de pe librariaonline.ro, ambele volume la 15.20 lei, de pe okazii.ro, la preturi cuprinse intre 20 si 60 lei, sau de la Libraria Eminescu, la 19 lei. 

Epopeea dragostei. 6-20 lei de pe okazii sau libraria Eminescu la 19 lei.

Fausta. 4 lei la anticariat, 2-20 lei pe okazii 

Fausta invinsa. 19 lei la libraria Eminescu, 4 lei la anticariat sau 5 lei pe okazii.

Pardaillan și Fausta. 7 lei la anticariat sau 10 pe okazii

Iubirile lui Chico. 19 lei la libraria Eminescu sau 15-20 pe okazii.

Fiul lui Pardaillan. 20-40 pe okazii sau 25 la anticariat

Comoara Faustei. 50-70 pe okazii. Stocul e epuizat prin alte parti.

Sfârșitul lui Pardaillan. 30-40 lei pe okazii sau cu 24 lei la anticariat. 

Sfârșitul Faustei. 40-50 pe okazii sau 24 la anticariat.

Pe librarie.net am gasit si “Borgia”, de acelasi autor.

Alte observatii: Michel Zevaco lipseste de pe elefant.ro, emag si adevarulshop (cei care au intrat tare pe zona de carti online), pe okazii poti sa gasesti si pachete de 5-6 volume din editiile mai vechi, iar la anticariate se gasesc doar editiile mai populare, in maxim  2-3 exemplare.

Se pare ca e ceva mai ieftin sa cumperi volumele de noi, in loc sa alergi dupa ele prin anticariate online sau colectii private, de vanzare pe okazii. Asta daca esti cu adevarat fan, pasionat de genul asta de literatura sau colectionar.

via cititorul de carti

 

Comentezi ?