Home / Diverse / Carrefour si sms-urile

Carrefour si sms-urile

carrefour smsUna calda, alta rece.

Aia calda. Nu mai stiu de unde si cum au facut rost de numarul meu de telefon (si nici nu prea mai conteaza, probabil l-am dat eu, candva, la vreo promotie, concurs sau update de date de contact), dar azi am primit un sms de la nr din poza din dreapta. Ce m-a socat n-a fost nici reducerea de 71% pentru maine, nici faptul ca stiu sa scrie o adresa web intr-un sms (:P), ci ca au renuntat la cateva zeci de caractere pentru a introduce optiunea de dezabonare, prin cel mai simplu mod posibil: reply prin SMS.

SOCANT de mult bun simt si “best practice” (si riscant pentru numarul de dezabonari, banuiesc). 

Optiune pe care n-am mai vazut-o de ani lumina si pe care elefant.ro si altii o ignora complet, trimitandu-mi cate un sms/saptamana, cu tot felul de nimicuri, fara nici o mentiune de dezabonare, ca poate-poate ma apuca bucuria cumparaturilor si ma apuc sa sun pentru rezervari sau comenzi pe site.

Bonus, site-ul face redirect automat catre site-ul de mobile, optimizat pentru comenzi online, ba chiar si cu plata prin PayU. OLE!

Aia rece. Daca tot i-a dus capul sa foloseasca SMS-uri cu dezabonare pentru a promova site-ul, de ce au folosit un numar de telefon normal, si nu au folosit un numar scurt sau ceva generic, gen “Carrefour”? Au trimis sms-urile manual, de pe telefonul baiatului cu touchscreen?

Optiunile astea de “identitate expeditor” exista de ceva vreme in softurile de sms marketing, e aiurea sa primesc sms de la Carrefour la fel ca din partea oricarui nebun cu cartela de vodafone si sms si minute nelimitate …

Citeste si asta

Ganduri amestecate, vesti bune si vesti proaste de dupa locale

Amestecate, ca dupa o zi complicata + noapte lunga si plina de speranta. 33,7% PSD, …

Comentezi ?