Home / Diverse / Orange 4G la metrou

Orange 4G la metrou

Cand nu ma inghesui in RATB cu babele prea matinale, ma inghesui si in metrou, dar cu corporatisti si oameni ceva mai tineri. Deh, micile placeri ale plimbarii de dimineata si seara, intr-o capitala aglomerata. 

Saptamana trecuta am avut un Samsung S5 in teste, cu tot cu cartela Orange nou-nouta, compatibila 4G si 4G+, asa ca am facut cateva teste de viteza, ca sa vad si in cifre cat de bine merge netul in metrou. Am folosit rutele Aviatorilor-Victoriei-Stefan cel Mare si Aurel Vlaicu-Unirii, datele sunt mai jos.

Pe scurt, n-am ramas fara semnal, pe distantele mai lungi am avut H+ in loc de 4G, pentru cateva secunde, pana cand a reintrat metroul in statie. In rest, youtube-ul merge fara sughituri, paginile se incarca fara intarzieri, adio timp de asteptare si holbat la preloader.

Dar asta era oarecum de asteptat.

Ce mi se pare mie foarte tentant, mai ales pentru abonatii Orange, e oferta de 4G: pentru fiecare an in retea, primești bonus lunar cate 1 GB trafic de internet national la viteze 4G. Esti de 4 ani client Orange, primesti 4 luni de cate 1 GB trafic de net (mie mi-ar ajunge). Sunt curios ce-o sa faca cu clientii de peste 12 ani :P

As fi vrut sa vad cum merge 4G-ul in metroul din Drumul Taberei, dar acolo va trebui sa ma astept putin…

Citeste si asta

Doua campanii utile

V-am spus oare cat de mult imi plac companiile care au campanii online in care …

Comentezi ?