Home / Diverse / Pentru cine vrea sa doneze fara sa isi toarne o galeata de apa in cap …

Pentru cine vrea sa doneze fara sa isi toarne o galeata de apa in cap …

Poate vreti sa donati pentru cineva din Romania, care are mare nevoie de banii aia, care nu a avut sansa unei campanii cu leapsa la nivel mondial, si care  lucreaza de peste 11 ani la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, unde a salvat cateva zeci de vieti.

La sugestia colegilor din programul “Exista un erou in fiecare dintre voi“, am preluat mesajul umanitar pe blog:

Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti lanseaza un apel umanitar pentru un angajat care lucreaza de peste 11 ani la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.
In Iulie 2014, Marius Cristian Cutitaru, in varsta de doar 39 de ani, a fost diagnosticat cu ciroza hepatica, insuficienta hepatica severa si hepatita virala cronica tip B si C. Si el si Elena Cutitaru, sotia sa, ne sunt colegi de mult timp aici si nu putem sta fara a face nimic pentru a-I ajuta sa treaca mai usor peste situatia in care costurile tratamentului recomandat la iesirea din spital sunt mult prea mari pentru veniturile familiei. 3 luni de tratament inseamna o suma aproximativa de 2100RON, veniturile familiei fiind insuficiente pentru achizitionarea medicamentelor.
Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti a demarat un apel umanitar si va strange orice donatie in contul RO31PIRB4261757821003000, deschis la Piraeus Bank, Sucursala Calea Calarasilor.

Orice persoana care vrea sa ajute poate sa depuna in contul asociatiei cu mentiunea “Pentru Marius Cutitaru”. Orice suma conteaza in rezolvarea problemei de sanatate a Familiei Cutitaru. Va multumim pentru sprijin. Va vom tine la curent pe pagina de facebook a Asociatiei noastre.

Acte doveditoare:

Stiu, nu e la fel de fun ca atunci cand te tragi de coada galetii cu Bill Gates, Zuckerberg si alte vedete care au donat si s-au implicat in #IceBucketChallenge, dar s-ar putea sa te simti la fel de bine. Poate chiar mai bine, pentru ca stii ca ajuti pe cineva din Romania, care a ajutat mult, la randul lui, in cadrul serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Si ca sa nu dau doar copy-paste, pun mai jos dovada unei mici donatii din partea mea. Sper sa serveasca ca exemplu de urmat. donatie

Citeste si asta

Razuieste si doneaza

O campanie de strangere de donatii pentru  “African Angel”, o organizatie umanitara care se ocupa …

Comentezi ?