Home / Online / Cum iti afli reach-ul pe twitter

Cum iti afli reach-ul pe twitter

Destul de usor, mai ales de cand cei de la Twitter si-au adus aminte ca mai au cativa useri si prin Europa de Est si au facut un cadou agentiilor de digital/online PR, adaugandu-ne in lista de tari care au acces la platforma de advertising. 

Eu am vreo 8500 de followeri pe twitter, sunt destul de activ, postez zilnic si interactionez cand e cazul. Daca pana acum doar puteam sa banuiesc (cu ajutorul unor aplicatii third-party, destul de dubioase) pana unde ajung mesajele mele, acum am intrat de curiozitate pe business.twitter.com (unde mai am de asteptat dupa accesul divin si updatarea listei cu tarile noi) si pe analytics.twitter.com (unde mi-am gasit datele de trafic de pe twitter). 

Pentru curiosi si cei care tot canta prohodul si moartea Twitter in Romania, iata productia de afisari la e-hectar, in ultimele 28 de zile. O fi mult, o fi putin, inca nu-mi dau seama, dar macar stiu pe unde ma pozitionez. twitter analyticsAlte date la care ai acces prin analytics-ul de twitter: media de afisari pe zi (per zi si per articol), rata de engagement (per total si per articol), cate click-uri pe link-uri ai avut in ultimele 28 de zile, retweet-uri, favourites, raspunsuri, un grafic cu evolutia numarului de followers si ceva date demografice, din care nu inteleg (sau nu-mi place crudul adevar) de ce ma urmaresc mai multi barbati decat femei.

Asa-mi trebuie daca nu pun citate romantice sau selfieuri trecute prin instagram.

twitter analytics intereseGata, avem si date de trafic pentru twitter.  Nu dupa ureche, nu dupa adunarea followerilor followerilor.

Sa revina campaniile!

Pacat ca sunt doar 20.000 de conturi active, din 144.000 in total.

Citeste si asta

@BoredElonMusk chiar are cateva idei bune

Chiar daca e un cont de parodie al CEO-ului SpaceX, SolarCity si Tesla Motors, cel …

Comentezi ?