Home / Diverse / Poze si povesti din telefon

Poze si povesti din telefon

Din cand in cand mai fac poze cu telefonul in ideea ca le voi posta, cu explicatii, pe facebook sau pe blog. Se intampla sa uit de ele, asa unele raman doar in memoria telefonului.

Cateva poze si idei, din ultimele 5-6 luni: 

AD pe twitter cu link catre evomag, de pe contul AMD APU (accelerated processing units). Cum twitter ads sunt disponibile doar pentru SUA si UK, sunt curios care a fost intelegerea dintre cele doua parti si  ce rezultate a avut.

evomag twitter

 

Ditamai coada la liftul catre statia de metrou Iancului, la 8-9 dimineata. Vreo 6-7 oameni inghesuiti in lift, 2 pe afara. Vizavi, peste trecerea de pietoni, e intrarea normala (cu scari) in metrou. Lene, optimizarea traseului sau curiozitate?

metrou iancului

Iata ca mai exista oameni care mai folosesc monitoare CRT

crt

Indicatii pretioase de la (cred) singura bodega din Bucuresti care are toaleta in afara locatiei, incuiata cu cheia. Undeva pe langa restaurantul Rucar, zona Baba Novac.

indicatii wc

Audi TT-ul asta e nemiscat de acolo de minim 6 luni, desi unii zic ca ar avea mai bine de 2 ani de nemiscare. De fiecare data cand trec pe langa ea parca ma doare pe mine ma roade invidia de cat de multa nepasare are proprietarul unei asemenea bijuterii si ma intreb daca nu ar fi buna o lege care sa-i amendeze pe astia care isi uita cu lunile masinile (asta e o exceptie, sunt multe rable uitate in spatele blocurilor) parcate printre blocuri. Macar sa fi dat jos zapada. Sau sa o vanda …

masinaSau poate e o centru de comandament pentru extrateresti, daca ar fi sa ne luam dupa nr de inmatriculare…

Citeste si asta

Ganduri amestecate, vesti bune si vesti proaste de dupa locale

Amestecate, ca dupa o zi complicata + noapte lunga si plina de speranta. 33,7% PSD, …

3 comentarii

  1. Referitor la rable, exista o lege, si cam o data la 6 luni se face o razie prin oras, se pun afise in geam ca ai cateva zile sa o muti de acolo, iar daca vin dupa termen si e inca acolo, ti-o ridica. Asa s-au eliberat multe locuri de parcare la noi in zona (sector 3). Prima data cei care au uitat de ele acolo si a doua data le-a fost prea lene celor cu rable sa o mai tot mute de fiecare data cand venea notificare.

    • Hmm, cool. Nu stiam de legea pt rable. Asta din poza (din pacate sau din fericire) nu e rabla, banuiesc ca de asta nu s-a atins nimeni de ea …

  2. O RABLA DIN AIA AS VREA SI EU…CINE STIE…POATE ESTEO MASINA “FANTOMA”:))

Comentezi ?