Home / Personal / Ce mi-as cumpara eu de Black Friday

Ce mi-as cumpara eu de Black Friday

black_fridayIndiferent ca Black Friday-ul e precoce de pe 22 (si lungit pe tot week-end-ul) sau e cel traditional, organizat in restul tarilor civilizate si mai putin grabite, de pe 29 noiembrie, eu mi-am cam facut o lista de produse pe care as vrea sa le gasesc la preturi ceva mai mici. Nu vreau sa cumpar orice, doar pentru ca e la reducere, vreau ca cumpar doar ce imi va fi util. 

Nu ma astept sa fie oferte prea mari fata de preturile de acum cateva luni, (poate doar la cele care stau prea mult pe stoc si ocupa degeaba spatiul in depozit), dar sper ca voi avea noroc, timp si site-uri indeajuns de rezistente la avalansa de vizitatori, incat sa gasesc urmatoarele produse din wishlist:

  • un al doilea obiectiv Nikon 55-300mm pentru aparatul din dotare, in completarea celui de 18-55 mm. 1400RON acum, 1250 la resigilate.
  • Geanta Nikon, ca sa pot tine ambele obiective si aparatul intr-un singur loc. 129 RON acum.
  • un multicooker Philips HD3037, ca alternativa/completare la cuptorul actual, care ar putea fi inclus intr-o competitie de vechituri inca functionale. Am vazut multicooker-ul in actiune la un prieten, pare foarteusor de folosit, mai ales daca te grabesti sau ti-e lene sa faci ceva mai complex. In plus, are muuulte butoane si LED-uri. Acum e 500 RON.
  • un SSD pentru laptopul de toate zilele, un HP 625 AMD Turion II Dual-Core, care nu se mai gaseste in ofertele actuale. Unul de 500 GB, 1500RON, imi face cu ochiul de cateva saptamani.Sper sa il mai  gasesc pe stoc, ca dispare cate un produs la fiecare refresh.

Din pacate,  Xbox One inca nu a ajuns in Romania, asa ca va trebui sa mai astept putin. In rest, daca as vrea sa cumpar filme la oferta, m-as duce pe adevarul shop, carti as cauta pe elefant.ro. La haine n-am un provider preferat, dar FashionDays se lauda ca ar avea mega reduceri, doar pentru membri (inscrierea e gratuita)

Asta mi-as cumpara eu, pe langa wishlist-ul permanent. Tu ce planuri ai ?

Citeste si asta

Te ajut sa faci shopping de Black Friday!

Scurt si la obiect: stiu ca sunt multe persoane care vor sa profite de reducerile …

6 comentarii

  1. Cat e de fapt SSD-ul de 240 Gb? Ca 490 lei e pretul unuia de 120 Gb..

  2. Eu am in topul wishlistului un sistem 5.1 logitech z5500/z906 (z5500 e cam vechi, nu cred ca mai apare dar poate am noroc cu z906)…

Comentezi ?