Home / Chestii misto gasite pe net / Cum suna melodia facuta din ADN-ul meu

Cum suna melodia facuta din ADN-ul meu

23andMeLogo_MagentaLimeAcum aproape doua saptamani au venit, in sfarsit, rezultatele testului ADN de la 23andme. Nu vreau sa intru acum in detalii despre ce am descoperit despre mine si sanatatea mea in urma testului (va puteti face o idee citind articolul Andrei, am facut comanda in acelasi timp), o sa revin cu un articol ceva mai lung, in cateva zile.

Astazi vreau doar sa scriu despre un tool disponibil “pacientilor” 23andme, care pretinde urmatoarele: “looks at several components of your DNA and crafts a unique melody based on your genotype.”

Adica face o melodie pe baza datelor din ADN-ul meu. Asta e partea buna si interesanta.

Partea proasta urmeaza acum.

Mi-a  mai zis Make ca eu nu prea am voce, dar credeam ca e gelos pe carisma si prezenta mea scenica. Dar dupa ce mi-am cumparat si facut testul de la 23andme, dupa ce am intrat in aplicatie … mi-am dat seama ca nu mai am nici o scapare: eu chiar nu am voce.

Am comparat melodia “creata” din ADN-ul meu cu cea al Andrei , kit-urile noastre ar fi trebuit sa ajunga la acelasi “compozitor”, dar se pare ca stiinta nu a tinut cu mine nici de de data asta.

Melodia ei chiar suna a ceva care aduce a inceput de melodie, a mea are 3-4 sunete chinuite. Zici ca e sonerie de chinezi. Andra are aproape jumatate de melodie, eu am un jingle amarat.

Stiam ca Andra are voce, dar nici chiar asa. I am genetically defeated :))

Iata melodia din sufletul meu, la pian, chitara si “steel drums”:

 

3 comentarii

  1. Avem asa :)

    3rd to 6th Cousin
    0.24% shared, 2 segments

Comentezi ?