Home / Plimbari / Cum incurajeaza nemtii turismul de weekend

Cum incurajeaza nemtii turismul de weekend

Sa zicem ca ai chef de un city-break, pe undeva prin Germania. Poate vrei sa testezi mancarea sau berea germana, sa mergi pe la vreun festival traditional, sa te vezi cu niste prieteni sau sa te plimbi pe la cateva din multele castele din Bavaria sau de pe malul Rinului.

In cazul in care ai norocul sa ai un prieten care locuieste deja in orasul pe care vrei sa il vizitezi iar acesta are abonament pentru transportul in comun (de obicei e platit de angajatori), se pare ca exista o optiune prin care tu poti calatori gratuit (de obicei e vorba de land-ul in care se afla orasul), dupa orele 19 sau in week-end, daca esti insotit de cel/cea care are abonamentul activ si care e dispus(a) sa-ti fie ghid(a) prin orasul sau adoptiv.

Altfel spus, in loc sa dai banii pe bilete de autobuz, poti sa-i dai pe mancare, bere, haine, intrari la muzee, magneti sau alte suveniruri :)

In afara de varianta asta, mai exista si optiunile “clasice” de a cumpara abonamente de grup, pentru cateva zile, sau week-end pass-uri.

Citeste si asta

Ganduri amestecate, vesti bune si vesti proaste de dupa locale

Amestecate, ca dupa o zi complicata + noapte lunga si plina de speranta. 33,7% PSD, …

Comentezi ?