Home / Chestii misto gasite pe net / Dating pe baza de articole citite

Dating pe baza de articole citite

Zilele trecute am dat peste un articol care prezenta un nou mod de a monetiza  altfel audienta online a site-urilor cu trafic foarte mare, pe langa paywall-uri, abonamente, articole sau categorii sponsorizate. Un serviciu de dating pentru cititorii online ai site-ului. Aparent, serviciul exista deja pe site-ul The Guardian, iar ideea ar putea fi adoptata si de alte ziare. 

Cum functioneaza?

Simplu. Te loghezi in site, iti completezi cateva date in profil si incepi cautarile dupa sufletul pereche care citeste acelasi tip de stiri ca si tine. Sau dupa oamenii care acceseaza in mod repetat doar anumite categorii de stiri. Sa zicem ca poti avea acces la cei care sunt logati si citesc  doar stirile sportive, cele de business sau zona de culinar. Un fel de targetare pe baza de URL-uri.

Cum la noi cele mai mari site-uri sunt tabloidele si portalurile cu stiri sezationale, ma gandesc ca ideea ar putea fi modificata putin. Pardon, personalizata pentru Romania.

Cum ar suna niste filtre de cautare pe … dating.cancan.ro ? Barbat, 35 de ani, caut pitipoance pasionate de stiri cu Bianca Dragusanu si operatii estetice

Dar pe realitatea ?  Femeie, 25 de ani, caut barbat pasionat de violuri si situatii socante, caruia nu-i vine sa creada ce o sa citeasca

Pe sport.ro?  Femeie, 28 de ani, caut dinamovisti, care citesc stiri despre wrestling . Zero rezultate

Pe gsp.ro ? Barbat, caut alti barbati care citesc sectiunea de poker, pentru jocuri ocazionale in care ii las fara bani

2 comentarii

  1. Sau sa cautam pe realitatea persoane care citesc doar stiri despre cristi dorombach :))

Comentezi ?