Home / Filme / Guest-post: OZ the Great and Powerful

Guest-post: OZ the Great and Powerful

Oz_-_The_Great_and_Powerful_Poster (1)

De Cristina Poizan.

L-am vazut la IMAX, deci tot ce a fost computer generated a iesit foooarte bine si m-am infipt in scaun de cateva ori. Ma bucur ca la partea asta, marile asteptari in trailer au fost satisfacute. Deci daca vreti sa vedeti un film cu efecte 3D bine facute, asta e THE film! Din pacate, nu am fost la fel de impresionata si de celelalte parti ale filmului.

Aceste super efecte ma asteptam sa fie acompaniate de un storyline foarte bun, daar am fost dezamagita. Unele parti sunt lungite foarte mult, iar personajele nu sunt bine conturate. As vrut mai multa creativitate de la acest film pentru ca nu-ti capteaza atentia decat spre final, cand deja e mult prea tarziu.

Daca scanteia povestii lipseste, “OZ the Great and Powerful” nu sta foarte bine nici la capitolul “personaje”. Ori au fost actorii prost alesi ori ei isi interpreteaza rolurile foarte prost. Oricum, nu o sa fiti dati pe spate nici la acest aspect.

In concluzie “Grozavul si puternicul OZ” este un film previzil, cu unele parti fara rost bagate si personaje slabe, care este salvat doar de minunatele efecte 3D(iar aici IMAX isi pune amprenta).

Citeste si asta

8 despre “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”

Cu 3 ore si 7 de minute, “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”, western-ul scris si …

Comentezi ?