Home / Diverse / Undeva prin Bucuresti

Undeva prin Bucuresti

Din seria “ce chestii ciudate imi atrag atentia in timp ce ma plimb prin Bucuresti”, saptamana asta am dat de cateva materiale de rasu’-plansu’.

Primul: ghiciti zona unde trebuie sa stai cu capu-n jos, ca sa poti sa vezi ce scrie pe outdoor-ul asta cu o frumusete de Hyndai intors pe cu roatele-n  sus.

Sunt curios daca cei care l-au pus acolo au verificat lucrarea dupa ce au lipit afisul in rama, daca erau beti sau pur si simplu nu le plac sud-coreenii.

afis hyundai inversLa categoria “romanul s-a nascut poet”, o firma luminoasa de deasupra unui butic de cartier cheltuieste curent electric de pomana in timpul noptii, chiar daca magazinul e inchis.

Important e sa se vada rima.

preturi mici

 

In plin scandal cu carnea de vaca transformata in cal, va prezint un exemplu de copywriting ca la coada vacii, care promoveaza atat curentul BIO, cat si faptul ca patronul este mare fan al filmelor cu spioni britanici.

vaca bond

 

Sper sa mai gasesc anomalii din astea. Abia am inceput …

Update: intre timp, la Cluj se desfășoară cel mai mare război de gherilă cunoscut de omenire.

Citeste si asta

3 reclame foarte tari

Prima de la Pegas, parte din campania de promovare a colectiei din 2015. Intri in …

3 comentarii

  1. Prima fază nu e o greșeală, ci pur și simplu a expirat contractul de închiriere pentru acea reclamă pe acel panou. Cei care dețin panoul nu au voie să îl lase gol, trebuie să aibă ceva, orice, altfel își iau amendă de la Primărie.

Comentezi ?