Warning: include_once(/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Senzational! Protest Voyo/Vplay la Universitate! Click ACOLO!
Home / Fun / Protest Voyo/Vplay la Universitate!

Protest Voyo/Vplay la Universitate!

Am fost aseara la filmarea filmuletului de mai jos. Nu prea am ce sa spun despre video, ca are doar un minut si ceva. Dintre toti cei patru actori, cel mai bine a jucat mosul ala care flutura steagul undeva prin planul doi.

Mesajul filmului este trist. Iata pana unde pot duce actiunile de a inchide site-urile ilegale de filme online: la proteste populare cu mii si mii de oameni ramasi fara filmele si serialele favorite, oameni care s-au adunat in Piata Universitatii pentru a scanda pentru drepturile fiecarui roman de a vedea online si grati$ filme piratate.

Cat despre film … lumina din parti, mult prea intunecat, fara efecte 3D, scenariu vizibil improvizat, iar costumele zici ca-s luate de pe din gramada mea de haine necalcate. Ce mai, zici ca-i filmat cu telefonul, noaptea, la Universitate.

Nu va recomand sa va duceti sa-l vedeti la IMAX. Oricum, nu cred ca o sa-l gasiti pe acolo. Mai bine va uitati la el de pe Youtube.

Sa nu credeti ca n-am vazut product placement-ul de la sfarsit, pentru brandul PACMAN!

Echipa: Marian “Suleimanu’ de la Pascani”, Bogdan “Am ajuns sa muncesc la munca”, Matei “Nu ma mai uit la HIMYM?” si Dana “NeNaumovicilini”.

 

 

 

 

Bonus: un fel de pregatire/making of/dubla 1, cu o invitatie la un mars, ceva cu agricultori, frateee.

E un video mai lung si (parca)ceva mai amuzant :))


Pareri ?
PS: Da LIKE daca ai internet acasa, da TWEET daca iti place sa te uiti la filme si +1 daca-ti place sa apesi pe butoane!

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

Comentezi ?