Home / Evenimente / Andreii cu talent

Andreii cu talent

Daca s-ar face vreodata un concurs de talente pentru copii, cei din “Tara lui Andrei”  s-ar califica in finala. Miercurea trecuta, dupa joculetele de grup, ateliere sau dezbaterile nonformale, micii ecologisti cazati in tabara de la Tarlungeni, de langa Brasov, au  pus la cale un mini-show care face din fiecare seara de miercuri cea mai asteptata seara din toata saptamana.

Cei aproximativ 100 de participanti din Tabara din tara lui Andrei si-au lasat emotiile in camera de hotel si au aratat ca talentul nu prea tine cont de varsta sau localitate.

Am vazut mici dansatori pasionati de stilurile orientale sau moderne, demonstratii de karate, cantareti de hip-pop sau muzica populara. Ba chiar si dansuri din buric (sau burta?), desene din umbre (cu ajutorul mainilor), beatbox sau mini concert de muzica clasica.

Da, am filmat aproape 50 de minute, cu telefonul. La un moment dat, imi amortise mana destul de tare, dar am continuat sa filmez in continuare, pentru ca asemenea momente merita inregistrare si pastrate. Iar asta e doar o mica parte din programul de 3 ore.

PS: Daca as putea sa fiu inca o data copil, as vrea sa merg in Tara lui Andrei. Poate as fi chiar coleg cu fiul lui Razvanbb :p

Citeste si asta

Chestii care “prind” la adolescenti

Ma gandeam zilele astea la cat de usor impresionabili sunt adolescentii din zilele astea, la …

1 comentariu

  1. Acum am inteles de ce ai intrat pe blogul meu. :P

Comentezi ?