Home / Evenimente / Invitatie la petrecerea chefului de viata

Invitatie la petrecerea chefului de viata

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor! May i have your attention please!

(pauza de sunat trompetele)

In seara aceasta, la ora 19:00 (cine intarzie va fi obligat sa-si stearga contul de Foursquare), in cadrul Embassy Lahovari va avea loc petrecerea chefului de viata, powered by Prigat si enciclopediachefuluideviata.

Sunt asteptate aproape toate persoanele care au chef de o seara mai altfel, care au chef sa rada mult, care au chef sa faca glume sau care stiu sa spuna bancuri la care rad mai mult de doua persoane.

Petrecerea se va desfasura chiar si in cazul in care se clubul nu se umple in proportie de peste 50%+1. Intrarea e libera.

In programul artistic pregatit de organizatori s-au anuntat deja:

Cristina Mazilu (chez Mazilique) care va face cocktailuri si figurine din fructe. Daca o sa fie si vreun pepene pe acolo, ma ofer sa-i fac unboxing. Am experienta.
Andrei Cismaru care se va intrece cu doritorii in lansat avioane de hartie la cos. Aveti grija, e periculos pe contraatac, a facut baschet in tinerete.
Oana Bratila care se va intrece cu participantii in facut baloane de guma. Daca o rugati frumos, poate  sa faca si origami din avioanele lui Andrei.
Pandutzu care se va juca de-a “ghiceste melodia”. Puteti sa folositi si Shazam, dar s-ar putea ca Pandutzu sa dea checkin mai rapid la numele melodiei, mai ales daca e una din cele 2 pe care le poate canta la karaoke.

Va asteptam. Azi de la 19:00, Embassy Lahovari (zona Piata Romana).
Aplauze!

Citeste si asta

Chestii care “prind” la adolescenti

Ma gandeam zilele astea la cat de usor impresionabili sunt adolescentii din zilele astea, la …

Comentezi ?