Home / Diverse / Ce poti sa faci cu 4 lamai si 3 fete

Ce poti sa faci cu 4 lamai si 3 fete

Convingi doua colege sa se joace cu lamaile. Si pe a treia sa va filmeze :))

Mai greu la inceput, pentru ca lamaile erau mai multe ca noi, dar pana la urma fetele si-au dat seama cum merge treaba si apoi totul a mers struna a zburat cum trebuie . Am super colege!

Oare angajeaza la Circul Globus ? O fi vreun post liber de (nu am voie sa spun dresor) enterntainer cu lamai ?

Si acum, un concurs pentru chitaristi si momentul sponsorului: galeata de lamai si Ciuc Natur Radler, “63% limonadă şi 37% bere, cu 1.9% alcool şi fără conservanţi artificiali”.

Poza n-am, ca eu am baut berea inainte sa fac o poza si s-o pun pe facebook, ca altii :P

Ciuc a dat startul unei veri de concerte live pornind in cautarea …. celui mai pasionat chitarist(a) roman de pe Facebook.

Premiul? O chitara de colectie, Fender Squire Strat, semnata chiar de membrii Jon Bon Jovi (am atasat si cateva poze cu ea). Ea poate fi castigata pe pagina de Facebook Ciuc, in aplicatia Castiga chitara Bon Jovi, pana in 19 aprilie.

Cum? Pentru a o castiga, pasionatii de muzica trebuie sa isi demonstreze abilitatile de chitarist(a) intr-un video care sa convinga juriul ca merita sa fie intre primii 5 finalisti in cursa pentru chitara.

Nota juriului valoreaza 70%, dar si like-urile prietenilor 30%. Iar sustinatorii fiecarui participant au sansa de a castiga cate un six-pack Ciuc Premium (fiecare al 25-lea votant castiga unul ).

 

Citeste si asta

Inception cu bere

Ursus in pahar de Becks, cu vedere la un “capac?” de Staropramen. Poza facuta de …

Comentezi ?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.