Home / Evenimente / Am tras cu prastia intr-o carte

Am tras cu prastia intr-o carte

Ca tot ma plangeam eu pe twitter zilele astea ca nu ma invita lumea la lansari de carti, sa ma dau si eu cult si sa par destept cand ma uit la poze sau citesc prefata cu ochelarii de soare pe ochi … am cedat tentatiei si invitatiei si m-am dus si eu la o lansare de carte. Ce … eu sa fiu mai naiv ?

Mi-am luat glumele la purtator si m-am dus sa vad ce lanseaza Camionagiul Dan Cârlea si de ce vrea el sa scoata o carte. Si daca e mai haios in persoana decat pe blog lui sau pe Daily Cotcodac. E! 

Statea lumea in El Dictador … asteptand sa inceapa show-ul mai ceva ca la coada de Black Friday pe site-ul Emag (eu nu prea am prins cozile la lapte, carne si oua, asa ca zic de cozile pe care le stiu eu) … cand, deodata, apare el. Autorul. Bloggerul. Jurnalistul. Stand-up Comediantul. Providerul de piscoturi al evenimentului. Avea si vin. Si Pepsi.

Si se facu liniste …

Mie-mi place cartea, din mai multe motive. Doua. Ca are un smiley pe coperta si povesti haioase. Si scurte. Vreo 21. Toate de pe vremea cand Dan era, probabil, Danutz, si inca mai visa sa devina Ceausescu. Acum e blogger. Cred ca ii e mai bine.
Le gasiti pe toate adunate si impachetate frumos pe siteul Tracus Arte și la Librăria Bastilia (piața Romană, strada Bastilia) la prețul de 12 lei.

Dane, sa stii eu sunt ala care a intrebat cate cornete poti sa faci din toate filele cartii :D

Si ala care a tras cu prastia in carte. Si cu cornetele. Si n-am fost singurul. Eram mai multi. Printre care si tu! A fost fun, m-am distrat :D

Si am autograf. Multumesc :)