Home / Fun / Romanii sunt haiosi

Romanii sunt haiosi

Titlul putea sa fie si “ROM se intoarce cu o campanie de Google bombing” sau “ROM atrage iar atentia romanilor”. Sau “ce ne mai place sa ne cautam pe google”. Sau “ce cauta romanii despre romani pe google”. Sau “ce parere au strainii despre romani, pe Google”. Dar e prea fun ca sa nu particip si eu putin la joaca asta, sa vad daca reusim sa-l zapacim la rezultate pe nea Gugal.

Hai sa incep.

Romanii sunt inteligenti. Pentru ca altfel nu aveam sediu FBI (sau CIA) la Ramnicu Valcea, special pentru hackerii si wanna-be hackerii romani. Si atatia olimpici internationali la o matematica, fizica sau informatica. Sau hackeri.

Romanii sunt creativi. Pentru ca altfel nu aveam atatia inventatori romani. Uite ce-ar fi fost lumea fara noi. Tanaaaa! Aplauze!

Romanii sunt haiosi. Noi facem haz de necaz mai mult ca toti din Europa. Si Europa mai rade din cand in cand de noi. Dovada ca suntem haiosi stau personaje ca Pacala si Tandala, Unguru Bulan, vestitul Bula, Garcea (in vremurile bune) sau oameni ca Puiu Calinescu, Toma Caragiu, Amza Pelea si contemporanii de la Times New Roman, Daily Cotcodac, Trombon, Cafe Deko/ Club 99, Sergiu, Ovi cu î din i, Blogjuan-ul Augustin, Groparu, TV Dece-ii, Aiurea si altii. Si eu.

Eu am cateva intrebari pentru cine o vrea sa citeasca:

  • Doar mie mi se pare ironic faptul ca primul rezultat dupa “romanians are smart”  are titlul “are romanians stupid” ? :)) Reusim sa o schimbam sau tot yahoo answers ramane primul ?
  • Oare n-ar trebui si niste articole scrise in franceza, engleza, italiana, spaniola, pe bloguri sau site-uri locale? Sau e de ajuns sa dai cu clickul pe site-ul rom, pe fiecare poza cu tara respectiva?
  • Putem sa facem o campanie din asta si in 2012, cu titlul “francezii sunt victoriosi in lupta”? Dar una cu “englezii sunt cei mai primitori din lume” ? Dar … “italienii sunt cei mai buni soferi din lume” ? Dar .. “Ungurii sunt pe locul doi dupa romani, la descalecarea in Transilvania” ?  Dar … “Bulgarii sunt scumpi, nu va duceti la Nisipurile de Aur, ca ramaneti fara masina” ? Dar “Ardelenii sunt foarte rapizi” Ha ?
  • Cati au observat tab-ul de romani valorosi? Oare n-ar fi mai bine ca accentul sa fie pus pe propunerea de romani care au facut ceva pentru tara asta? Chiar daca ideea cu mari romani s-a mai facut. Ghici cine e in maieu, in aceeasi sectiune :)
  • Cui i s-a facut pofta de o ciocolata ?  :))

Uite, Costin, am scris. Scuze de intarziere. E bine ?

Citeste si asta

Intrebari despre site-ul de 250.000 euro al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

Am citit articolul asta si am ramas atat de surprins de ce am aflat si de …