Home / Diverse / Plec in tara X pentru Y luni :)

Plec in tara X pentru Y luni :)

Stati linistit, nu pleaca nimeni in vacanta atatea luni. Si nici nu e campanie care promoveaza emigrarea. E noul “Daca nu trimiti acest mesaj la inca 10 prieteni se inchide yahoo”. Doar ca e pe facebook.

E inca un trend tampit la care s-au inhamat cateva gagici cu cont de facebook pentru ca asa e “trendy cool”. Fara call-to-action, fara un mesaj clar (nici macar in indicatiile de mai jos), bazat doar pe ipoteza ca mesajul va starni indeajuns de multe reactii de la curiosi sau invidiosi (pentru ca doar fetele posteaza) incat sa faca ceva galagie. Pardon, awarness.

Sunt curios cate dintre “activistele sociale” au donat pentru cauza, unde se doneaza sau ultima data cand si-au facut teste le, sau daca s0au dus la medic dupa ce au primit “mesajul”.

Iata si textul “campaniei” de atragerea a atentiei asupra pericolelor cancerului la san. Imi scapa legatura dintre plecatul in strainatati si boala …

 NU SPUNE NICI UNUI BĂRBAT CARE ESTE SEMINFICAȚIA STATUTLUI TĂU!

Ideea de anul ăsta este să scire fiecare :
PLEC ÎN “țara sau orașul care corespunde lunii tale de naștere din lista alăturată, pentru X luni” X= ziua ta de naștere si adaugi un zâmbet (smiley)

Exemplu: dacă sunt născută pe 14 februarie voi scrie:
Plec la Londra pentru 14 luni

Ianuarie : Mexic ;
Februarie: Londra ;
Martie : Miami ;
Aprilie: Republica Dominicană ;
Mai : Franța ;
Iunie: Sankt-Petersbourg ;
Iulie : Austria ;
August : Germania ;
Septembrie : Olanda ;
Octombrie : Amsterdam ;
Noiembrie : Las Vegas ;
Decembrie : Columbia.

VREI SĂ PARTICIPI ?
COPY-PASTE acest mesaj si trimite-l tuturor prietenelor tale.
Să vedem dacă reușim să creăm o agitație la fel de mare ca în anii precedenți!

Anul trecut a fost varianta cu “scrie pe facebook ce culoare are sutienul tau spune unde-ti place”, acum e cu “spune pe facebook unde o sa pleci si cate luni”.  Fail sau nu ?

Citeste si asta

Părinţii anului. Vai de copii.

Pot sa inteleg de ce se protesteaza pentru oprirea proiectului de la Rosia Montana. Sa zicem …

10 comentarii

 1. Mă gândeam că are o idee, dar nu-mi dădeam seama ce. Oricum, dacă era ceva bine gândit trebuia să te ducă cumva cu gândul la mesajul propus, dar așa pare un simplu mesaj dat aiurea pe Facebook…

 2. Ah…deci iti multumesc din suflet, tipule, ca m`ai lamurit in aceasta dilema.Eram foarte uimita azi dimineata cand facebook-ul era plin de asa mesaje :|.Ma gandeam acum ca sigur e o chestie la mijloc..din toti prietenii pe facebook, sa plece toti in tari straine :))

 3. Oricum, Dragos Asaftei are dreptate … chiar pare un simplu mesaj dat aiurea pe Facebook…macar sa fi fost ceva mai elaborat…dar eu am impresia ca toata aceasta invalmaseala cu sfarsiturile lumii, ii tampeste pe saracii oameni, de aici rezultand aceste plecari…e doar parerea mea :))

 4. Şi mie mi s-a părut de la început că nu are nici un sens. Ce m-a mirat este că după sutien au venit cu geanta, şi tot nu s-au potolit şi acum au început cu oraşele. Nici nu ştii de unde mai primeşti un mesaj nou în fiecare zi. Enjoy că sunteţi băieţi! :)

 5. De fapt aceste mesaje fac parte dintr-o campanie nationala de constientizare prinvind cancerul la san [de asta barbatii nu trebuie sa stie, nu avem ceva cu voi, dragilor:P]. Eu nu mi-am pus nimic la status [mi s-a parut exagerat sa plec in Miami pentru 27 de luni] dar campania are succes, multe fete au pus acest status si barbatii au devenit curiosi :P

  • Serios? Campania are succes pentru ca ai vazut tu multe fete care au statusul ? Si pentru ca baietii au devenit curiosi? Wow, pai in cazul asta… am rezolvat problema ! Unde dau like ?

 6. Nu zice nimeni ca rezolvi problema, vorbim de Facebook, nu a fost inventat sa aduca pacea in lume si sa salveze omenirea:P
  si da, cred k aceasta campanie are succesul pe care si-l dorea, tu i-ai acordat 10 minute din viata ta:P

 7. chiar fail ;;) se baga in seama ,unele n’au cum in alt mod.

Comentezi ?