Warning: include_once(/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Invitatie la lansarea "Warriors & Traders" - Primul BoardGame 100% romanesc
Home / Diverse / Invitatie la lansarea “Warriors & Traders” – Primul BoardGame 100% romanesc

Invitatie la lansarea “Warriors & Traders” – Primul BoardGame 100% romanesc

Sambata asta la ceainaria Tabiet se intampla lansarea oficiala in Romania a “Warriors & Traders”, un joc facut de cativa romani pasionati de boardgames, care au facut ceva valuri cu jocul lor la Essen 2011, un fel de premiile Oscar pentru boardgame-urile din toata lumea. Eu nu pot sa ajung, fiind putin plecat la Alba Iulia, insa as vrea sa trimit sambata asta pe cineva dintre cei cu care am mai jucat (macar) un joc de Catan sau Risk. Intrarea este libera, dar locurile la jocurile demonstrative sunt limitate. Va mai fi si o sesiune de intrebari si raspunsuri cu echipa din spatele jocului, si un mic turneu cu premii.

Cine vrea sa mearga din partea mea la lansare sa vada despre ce este vorba si (nu e obligatoriu, dar da bine la PR personal) sa castige turneul e rugat sa-mi lase un comentariu prin care:

 • sa jure cu mana pe tastatura ca ajunge sambata asta un pic mai devreme de ora 12 la ceainaria Tabiet
 • sa-mi spuna ce boardgames-uri joaca de obicei si de ce :)

 Cateva cuvinte despre joc:

Amplasat in Europa pe perioada Evului Mediu, Warriors and Traders este un joc de strategie pura, care nu implica zaruri si nici evenimente neprevazute. Intr-un cuvant, nu exista elementul de noroc, ci doar strategie.

Fiecare jucator incepe ca si conducator al unei tari mici, pe care apoi o va transforma intr-un imperiu.
In Warriors and Traders, jucatorii folosesc Actiuni pentru a dezvolta tehnologii in tarile detinute, se pot axa pe productie si pe comert militar, pot construi armate pentru a cuceri noi provincii, forturi pentru a-si apara zonele si pot recolta resurse.
Jocul poate fi incercat fie in alianta, fie intr-un sistem free-for-all. Jucatorii vor primi puncte de victorie din lupte jucator-inamic sau jucator-barbari care populeaza harta. Jucatorul sau alianta care acumuleaza cele mai multe puncte de victorie castiga.

Evenimentul pe facebook si site-ul jocului

Citeste si asta

game-of-thrones-the-boardgame

Am jucat Game of Thrones – the boardgame

Boardgame-ul “Game of Thrones” seamana destul de mult cu serialul (pe care abia il astept …

6 comentarii

 1. Nu stiu ce o sa fac vineri noaptea, ca am ceva planificat. Dar daca nu gasesti pe cineva, caut eu sa ajung la Tabiet.

  Cel mai des joc Catan, ultima oara am jucat in 6 cu toate extensiile si a durat mai bine de 5 ore. Am mai jucat si Carcassonne sau Dixit dar ceva mai rar.

 2. @aurel hai ca ai timp sa te trezesti pana a doua zi, la 11 :))

 3. Ok, m-ai convins. :-)) Ramane asa.

 4. Elisabeth Luca

  Eu m-am decis sa merg la event si vreau sa particip chiar si la concurs. Le-am dat mail de inscriere. Sper sa-mi si raspunda ceva :D.

  De jucat am mai jucat Agricola, Through the Ages, Risk, Shogun si altele dar care nu cred ca au relevanta in problema de fata :D

  • Pai… inseamna ca o sa te vezi acolo cu Aurel, trimisul special al aurasmihai.ro la fata locului.
   Sper sa se trezeasca si sa ajunga la timp :)))

 5. E cuvântul meu în joc asa ca ma prezint acolo pe la 11:30-11:45 negreșit :D

Comentezi ?