Home / Chestii misto gasite pe net / L-am descoperit pe Michael Bublé

L-am descoperit pe Michael Bublé

Michael Buble e un cantaret canadian. Un cantaret canadian de care eu, recunosc, n-am prea auzit. In afara de Shania Twain, eu nu mai stiu vreun cantacios din Canada.

Nu ca as fi eu prea pasionat de muzica din America de Nord, dar ascult destul de mult radio-uri din UK/State sau site-uri tip musicovery sau grooveshack, si mai gasesc din cand in cand trupe sau artisti care imi gadila urechea indeajuns de mult incat sa-i caut pe youtube. 

De faza de mai jos am aflat de pe twitter, de la @Mariciu si am ramas WOW. Secventa e dintr-un concert al lui Michael Buble (se pare ca e parte din documentarul “This is Michael Buble“) din decembrie 2010. Michael intra in discutii cu o tipa cu tupeu din public, o mama a unui pusti de 15 ani, pe care o cam ia la misto (evil smile, hahaha). Mamica nu se lasa cu una, cu doua, si-l convinge pe Michael sa-l cheme pe pusti (Sam) pe scena, langa el, sa zica impreuna un cantecel. Ce a urmat l-a facut pe el sa zica “HOLY SHITBALLS MOM!” si pe mine … ceva asemanator :P

Asta da noroc sau omul/mama potrivita la momentul potrivit …

Eu m-am abonat la canalul de youtube. Si mi-am dat seama ca imi placea melodia asta fara sa stiu cine canta :)

 

Citeste si asta

Copacul cu 40 de fructe

Chestia asta m-a lasat fara cuvinte. Se pare ca cineva s-a plictisit de ideea ca …

9 comentarii

  1. Nici eu nu știam de el până acum doi ani de zile, când mama nu mi-a arătat ce are ea pe ipod. Eu deobicei nu ascult aceeași muzică, ca și părinți mei. Însă vreau să zic, că ar trebui să mi fie rușine, mai ales că ascult foarte mult jazz. Dar de când l-am am rămas O_o Wow!. Acum pot spune, că mi-am cumpărat toată discografia lui. E bestial omul. Îl recomand cu mare drag.

  2. Cand mergeam eu la concertul lui MIchael Buble din Bruxelles tu erai copil :P

  3. si nu paream genul M. Buble, nu? :))

    Aparentele inseala, draga Auras

  4. Tu pareai genul. Eu cred ca nu par genul :))
    Si am mai gasit doua melodii care-mi plac :D

Comentezi ?