Home / Filme / Concurs: Hai la Sea Rex – Calatorie in lumea preistorica – 3D

Concurs: Hai la Sea Rex – Calatorie in lumea preistorica – 3D

Marti, 20 septembrie, la Cinema City – AFI Cotroceni are loc avanpremiera filmului Sea Rex – Calatorie in lumea preistorica, in format IMAX 3D.

Vor fi aproximativ 41  de minute care se anunta foarte interesante, in care vom explora virtual, lumea subacvatica de acum 200 de milioane de ani, pe cand reptilele uriase submarine  faceau legea in marile oceane si oamenii inca nu stiau sa dea cu undinta-n balta.

Citez “Împreună cu o tânără plină de imaginaţie şi cu un om de ştiinţă din trecut, veţi explora un univers puţin familiar şi veţi întâlni animale fascinante. Datorită imaginilor de ultimă generaţie 3D, puteţi deveni martorii transformării ştiinţei în realitate într-un mod unic şi  interesant

Eu am doua invitatii duble la avanpremiera de marti, pentru bloggeri si presa. In programul CinemaCity, pentru publicul larg, va aparea abia vinerea viitoare, deci o sa fim printre primii care vad filmul si pot scrie despre el.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga o invitatie ?

Gandeste-te ca traiesti in preistoric, inoti linistit in oceanul de langa coliba si … de-o data … apare in zare … un stramos al rechinilor din zilele noastre.

Spune-mi ce ai putea sa faci ca sa scapi viu/vie si nevatamat(a).  Cele mai haioase 2 comentarii castiga cate un bilet dublu la filmul de marti :D

Anunt castigatorii luni, 19 septembrie, pe la ora 12. Start concurs!

Update: pentru a evita discutii (mi-ar fi fost foarte greu sa aleg din atatea comentarii haioase), am tras la sorti. Cele doua invitatii duble se duc la  … Simona Stanescu si Stefan Murgeanu. Simona nu poate veni, vine Daniel Stanciu. Multumesc tuturor pentru participare :D

Citeste si asta

„Christopher Robin şi Winnie de Pluş” e de fapt un film pentru adultii care sufera de burnout

L-am vazut saptamana trecuta, mai degraba din nostalgie, curios sa vad daca continuarea animatiei din …

18 comentarii

  1. Ii recomand sa intre pe https://www.aurasmihai.ro ca o sa gaseasca chestii faine… :) cat el e ocupat cu blogul tau eu ma evaporez pe tarm :D.

    Eviiiil… i knooow. buhahahaaaa :))

  2. Gluma: Incep sa dansez, poate zice ca-s nebun si e contagioasa treaba :))… grea intrebare oricum

  3. tre sa-mi duc fi-miu la filmul asta! musai!

  4. Filip povesteste (pe bune, el imi dicteaza):

    as fugi as inota spre mal si daca ar fi mai rapid decat mine as incerca sa-l pacalesc cumva, m-as ascunde de el si as face o capcana, as face ca un fel de tunel si il voi atrage in tunel si voi face un zid la capat de care sa nu poata trece si cand va vrea sa se intoarca voi prabusi tunelulo sa ramana acolo si sa nu ma mai prinda

  5. Ii spun sa ma lase sa ajung la mal, ca am o harta cu un loc secret plin de femele rechin bune rau :)))

  6. L-as inneca dintr-o privire! Clar!

  7. Raspunsul e simplu: ii arat o poza cu Vasile Manu in cucu gol si sigur face infarct.

  8. Felicitări câstigătorilor! :-)

  9. Ai filmat undeva tragerea la sorti? Daca nu, eu zic ca i-ai ales pe blat. Inseamna ca iti bati joc de nivelul de inteligenta al cititorilor tai si ii jignesti.

Comentezi ?