Home / Filme / 4 filme pe scurt

4 filme pe scurt

Ce filme am mai vazut eu in ultima vreme, si cu ce impresii am ramas dupa cateva ore de mancat popcorn.

1. Rise of the Planet of the Apes – initial am crezut ca e alta prostie tip … injectam maimuta cu ser cu inteligenta, maimuta scapa, aduna alta maimute si incepe un razboi om-maimuta pentru cucerirea lumii.

Filmul m-a surprins placut, se concentreaza mult pe drama si trairile lui Cesar, maimuta inteligenta, care se comporta ca un Braveheart cu mai mult par.

Finalul este neasteptat, pe mine m-a cam pus pe ganduri, si cred ca mai e loc de o continuare :) 

2. Friends with benefits – prea cliseic,  un el si ea se decid sa devina sex buddies, si trec de la sex la dragoste. Mila e simpatica si cu tupeu, dar cam atat, iar Timberlakee face acelasi rol de adolescent zapacit si cu succes la femei. Bun daca n-ai alternative.

3.Final Destination 5 – daca ai vazut una din cele 4 serii de pana acum, l-am vazut si p-asta. Aceleasi tipuri de accidente, aceleasi morti evitate in prima faza, pentru ca apoi cam toti sa moara in moduri ciudate, la scurt timp dupa evitarea primei capcane. Boooooring!

4.Change Up – oare unde am mai vazut eu genul asta de film ? Ca sigur e ceva nou si original. Doua personaje isi schimba vietile intre ei. Wow. Chiar nu mai tin minte. Filmul se chinuie sa fie amuzant, plin de stereotipuri legate de casnicie si viata unui semi-gigolo. Daca ti-a placut Hangover2 (mie nu), poate-ti place si asta. Sau nu

Despre Strumfi 3D, Cowboys and Aliens si Captain America am mai scris.

Vreau sa ma duc la “Horrible Bosses” si “A Midnight in Paris”.

Citeste si asta

Mortal Engines. Ca si cand Mad Max ar fi facut un copil cu LOTR in masinaria din Wild Wild West

Mai mult nu prea pot sa zic despre acest carusel de clisee cinematografice, o shaorma …

Comentezi ?