Home / Filme / Hai la Strumfi

Hai la Strumfi

A aparut in cinematografe de ieri, eu il astept de cand a aparut trailerul, si vreau neaparat sa vad filmul “Strumfii”. Eu ma duc oricum, si stiu ca sunt si alte cateva persoane interesate, care abia asteptau sa apara filmul :)

Asadar, cine vrea sa vada niste omuleti mici, albastri, simpatici si haiosi, e invitat sa se inscrie in comentarii! Sau sa se vopseasca :))

Sugestia mea e sa mergem in seara asta  la HMultiplex sau CinemaCity Cotroceni. La Plazza, City Mall si Light Cinema e dublat in romana (rusine Victor Socaciu).

Optiunile de ore penntru seara asta sunt urmatoarele: , 21:20, 21:50, 23:30 (CinemaCity) si 22:15 (HMultiplex), iar preturile sunt 24RON pentru 2D si 30 RON pentru 3D. Studentii au reducere.

In caz ca nu s-a inteles, nu e campanie cu/pentru bloggeri (si nici nu cred ca o sa fie, pana acum s-ar fi trimis deja invitatiile), fiecare isi plateste biletul si ce consuma. Eu promit doar ca o sa sun la cinema, in jur de ora 15:00, sa fac rezervarea de bilete pentru un numar x de oameni. Am nevoie de confirmari, sa dau un numar estimativ.

Si un mesaj pentru traducatorii din industria de cinema si Victor Socaciu: BA, voi sunteti cu capu’ ???

Cuvantul STRUMPFI nu exista!

Deci, cine vine in seara asta?

Citeste si asta

Cercul desenelor animate

Grupate frumos intr-un infografic (?) dinamic, cele mai importante personaje de desene animate. In afara …

10 comentarii

  1. CinemaCity, am zis. Stop pe rosu

  2. Ok, cinema city, s-a strigat “stop pe rosu”. La cat mergem ?

Comentezi ?