Home / Filme / Scurt despre Cars 2

Scurt despre Cars 2

Un scenariu cam simplut (masina buna, masina rea, intreceri pe sosea, dominatia lumii), care a compensat insa prin replici si clisee la care am ras mai tot timpul.

Bucsa (camionul ala ruginit cu doi dinti mari in fata) e adevaratul personaj principal, de la el pornesc toate fazele haioase si toate cliseele din filmele cu James Bond si gangsteri, care se parodiaza la greu.

Grafica 3D foarte buna (era si normal, cu echipa Pixar la butoane), dar cam putine efecte 3D care sa impresioneze. E un film foarte bun pentru pustii care se viseaza Shumacheri (sau cine mai e acum la moda).

Am ramas uimit de cat de multa atentie la detalii gasesti peste tot (hint, uitati-va la umbre sau grimasele masinilor), sau cat de dinamice sunt cursele din circuitele din Grand Prix-ul Olinol. La un moment dat aveam impresia ca se misca mult prea rapid pentru ochiul meu cu care ma uit la grafica si detalii de fundal.

Se merita sa-l vezi ? Da! E foarte bine facut si razi mult. Foarte mult.

Cars2 apare in cinematografe abia de vinerea asta, asa ca iti recomand sa te joci putin cu aplicatia de facebook. Eu sunt praf, am reusit doar 2 victorii. Dar promit ca mai incerc. Mai ales in cursa din Anglia.

Hint: Dacă provoci un pilot aflat pe o poziţie superioară, câştigi mai mulţi litri de Eco Gas! Bine, sansele ca tu sa castigi sunt mai mici, dar merita incercat :)

Cica unul dintre primii 1000 de piloţi ai clasamentului are şansa de a câştiga marele premiu – o plimbare la volanul unui Lamborghini Gallardo pe circuitul de Formula 1 de la Monza, alături de un prieten!

Momentan sunt in grafic, pe locul 26 18 din vreo 73 205:))

Citeste si asta

Mortal Engines. Ca si cand Mad Max ar fi facut un copil cu LOTR in masinaria din Wild Wild West

Mai mult nu prea pot sa zic despre acest carusel de clisee cinematografice, o shaorma …

4 comentarii

  1. Banuiam ca Masini 2 o sa fie super, abia astept si eu sa il vad

  2. Merg si eu in weekend , am auzit de bine de film si abia astept sa il vad pe Mater in 3D

Comentezi ?