Home / Personal / Cum era sa-mi rup piciorul …

Cum era sa-mi rup piciorul …

Aseara ma intorceam voios spre casa, undeva pe la ora 11 noaptea. Pe trotuar, cu mainile in buzunar, fara sa ma grabesc sau sa stau cu nasul in telefon.

Si cum mergeam eu asa pe mijlocul trotuarului, cu gandul la ce se va intampla maine, ma trezesc fara sa-mi dau seama ca vad asfaltul de aproape, si ca stau cu mainele pe jos, in praf. Nu eram beat, nu m-am impiedicat, nu mi-am dat cu stangu-n dreptul.

Nu eram prea obosit, nu am uitat cheile acasa, nu m-au dat afara din apartament, si nu m-am apucat sa dorm pe strada ca boschetarii.

Am cazut intr-o groapa. Ditamai groapa, fix in mijlocul drumului. Prima din cele 3 din intersectie. Fara semnalizare, fara sa fie acoperite cu ceva, si late de cativa zeci de centrimetri, fix cat sa cazi cu picioarele in ea. Isprava unor doreli care au pus tarnacop langa bormasina de dimineata (incepe de vreo 2 luni cam pe la ora 8), a caror sarcina este sa sape gropi, sa ingroape tevi si sa bea “saniuta”.  Si sa uite sa-si astupe gropile !!! (azi la ora 9:30 nu era nimeni in salopeta la locul faptei)

Daca eram cu bicicleta si pedalam pe acolo, si dadeam peste groapa aia, aveam sanse mari sa-mi rup gatul. Sau macar o mana. Asa, am scapat doar cu 2 rani destul de serioase pe ambele picioare, si o unghie rupta, care doare in draci.

Partea buna e ca nu mi-am rupt nimic. Partile proaste sunt ca .. o sa cam schiopatez si ca nu stiu cum se vor impaca ranile din genunchi cu cursul de inot si clorul din apa.

Multumesc firmei COMO SRL pentru senzatia unica de a merge schiopatand. Si pentru spirt. Si pentru bandaje. Si pentru .. am uitat cum se cheama alifia aia. Unde trimit factura ? In Timisoara sau Buzau ? Ca pe tabla asta nu e nici o data de contact.

Inchei cu doua intrebari:

  • E normal/legal ca gropile de marimea asta sa ramane neacoperite si nesamnalizate peste noapte ?
  • Daca-mi rupeam piciorul, aveam dreptul legat de a da firma in judecata?
Si acum, poze cu gropile, ziua si noaptea, si noile achizitii in materie de rani
[nggallery id=9]

Citeste si asta

Părinţii anului. Vai de copii.

Pot sa inteleg de ce se protesteaza pentru oprirea proiectului de la Rosia Montana. Sa zicem …

3 comentarii

  1. Ala e crater, nu e groapa :| mai ales daca este intuneric si nu semnalizat intr-un fel, nici nu ma mir sa mai pateasca vreo 2 exact ce ai patit si tu :|

    • Astazi au astupat gropile, in graba.
      Nu sunt astupate complet, tot poti sa calci in ele, dar macar nu mai e ditamai craterul….

Comentezi ?