Home / Filme / Cine vrea sa vina diseara la filmul “Dublu Hitchcock”?

Cine vrea sa vina diseara la filmul “Dublu Hitchcock”?

Saptamana trecuta ii intrebam pe twitter pe cei din #Cluj ce filme din cadrul TIFF 2011 merita vazute, avand in vedere ca unele productii sunt proiectate si la Bucuresti, dupa evenimentul din Cluj.

Raspunsul a venit in cateva minute, de la Nebuloasa, care mi-a recomandat sa merg la “Imperialistii n-au murit” si mai ales, la “Dublu Hitchcock“. Pe primul n-am avut cand sa-l vad, dar pe al doilea nu-l mai ratez, mai ales ca diseara este ultima sansa sa-l vad.

Si cum m-am cam saturat de filme cu holiuzi … uite asa ajung la subiectul articolului.

Am fost aseara la Cinema Elvira Popescu sa iau cateva bilete, dar doamna de acolo m-a informat ca biletele nu se vand in avans, ci doar la intrare, inainte de inceperea filmului. Chiar daca mi s-a parut ciudat sa nu vrei sa vinzi bilete cu o zi inainte, doamna m-a asigurat sunt destule bilete, si ca oricum, nu prea se inghesuie lumea sa vina, chiar daca biletul e doar 7 RON !

Filmul pare interesant, iar eu o sa vin acolo direct de la job, asa ca daca vrei sa mai stam de vorba sau aveti nevoie de cineva care sa va ia bilete, o sa fiu acolo de la 7 (seara) si ceva. Filmul incepe la ora 20:00

Descrierea si cateva festivaluri in care a fost prezent(at)

Regizorul Johan Grimonprez îl distribuie pe Alfred Hitchcock în rolul unui profesor de istorie paranoic prins fără să ştie într-o dublă a perioadei Războiului Rece. Maestrul spune toate lucrurile nepotrivite la momentele cele mai nepotrivite, în timp ce politicienii americani şi ruşi fac eforturi disperate să spună exact ce trebuie, în direct la televizor.

Festivaluri: Berlin 2009 (Forum), IDF Amsterdam 2009, Londra 2009, Sundance 2010

 

Amatori de filme germano-belgiano-olandeze ? :D

Citeste si asta

„Christopher Robin şi Winnie de Pluş” e de fapt un film pentru adultii care sufera de burnout

L-am vazut saptamana trecuta, mai degraba din nostalgie, curios sa vad daca continuarea animatiei din …

2 comentarii

  1. Fain filmul, recomand ;)

Comentezi ?