Home / Diverse / Poze cu soparla

Poze cu soparla

Il/o cheama Lica. Soparlica. Pana acum nu prea face nimic. Stie doar sa manance si sa doarma. Nu raspunde la comenzi, nu face nimic atunci cand ma stramb la el, n-are nici o reactie cand vede pisoiul colegului de apartament. Macar stie sa stea la poze. Revin cu impresii si un video, dupa ce o sa ne cunoastem mai bine :))

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, soparla este parte din invitatia “out of the box”, (la propriu si la figurat) la petrecerea Desperados din 12 mai. Eu am 10 invitatii duble de oferit. Am dat deja cateva :)

Citeste si asta

Scurt despre Desperados Party

Chiar daca  am avut cereri din partea fanelor consumatoare de ghimbir, de data asta e fara …

8 comentarii

  1. cred ca voiai sa zici “Cum a reusit Gigi sa scape din ghearele pisicii” :))

  2. astept pozele cu soparla hacuita de cotoi >:)

  3. dude geckoul leopard este cel mai cool soparla ca si pet. am si eu un puiut, l-am primit de 3 saptamani, este adorabil de tembel, face figuri de ma omoara rasul. si cand se uita la mine cu fata aia inocenta, ma da pe spate. noaptea sta afara pe ascunzatoarea lui, parca ar fi un dragon urias, insa are doar 10cm, si e super tare. pacat ca nu-ti place de soparla ta, este un specimen foarte frumos :D

    • dar vezi ca nu este bine sa-l/o ti pe nisip ca nu-i este sanatos, poate avea blocaj intestinal din cauza ei.. tine-o pe ziare sau servetele de bucatarie! :)

Comentezi ?