Home / Online / I love Twitter

I love Twitter

Aseara ma plangeam pe twitter ca am probleme cu camera video (se comporta ca si cum ar avea capacul pus: vede meniul si ce am filmat pana acum, insa inregistreaza negru) si ca n-am cu ce filma la Sibiu. Mesaj dat pe la ora 6 seara, nu ma asteptam la cine stie ce raspunsuri. Ei bine, am ramas surprins. In nici o ora am primit doua propuneri, la care nu m-as fi asteptat.

Primul a fost Eugen Luchianiuc, un tip cu care nu cred sa fi intrat in discutie de mai mult de doua ori. Eugen s-a oferit sa-mi imprumute camera asta pe perioada cand o sa fiu la Festivalul de Teatru, pur si simplu pentru ca aveam nevoie de o camera. Fara sa-mi ceara ceva in schimb, fara sa ne cunoastem, fara a avea garantia ca nu sunt un nebun care nu are grija de lucrurile altora. Mi-a dat camera fara prea multe discutii, tot ce stiu despre el este ca lucreaza la www.privesc.eu, un proiect de transmisiuni în direct de la cele mai importante evenimente din România și Republica Moldova.

Eu cred ca nu mi-as fi dat camera video unui strain, sa se joace cu ea trei zile. Ii multumesc pentru incredere si il asigur ca voi avea mare grija de camera. Si ca raman dator :)

A doua propunere vine din partea Evomag, un magazin online de care nu aveam o parere prea clara, din cauza unor legaturi cu un anume oltean balbait cu blog, pe care-l banuiesc de prostie cronica, gradul 2.

A mai spalat Costin din imagine cu refresh-ul, mi-am zis sa incerc si varianta 2, poate am eu o impresie gresita. Dupa cateva 3 tweet-uri, 2 mailuri si cateva ore, camera asta video a ajuns azi la mine. Micuta, draguta, filmeaza HD, zoom 60x, o tin pana luni.

Revin cu pareri despre ambele camere, dupa 3 zile de utilizare. Eugen, Mihai (Evomag), multumesc !

Sibiu, pazea ca vin !

Citeste si asta

Cati vor sti ce produs e promovat in farsa cu Cristiano Ronaldo ?

Se da urmatorul video cu o farsa clasica, in care starul Real Madrid apare deghizat …

12 comentarii

 1. ai uitat sa zici “mi-am dat seama ca e musai sa filmez la FITS in urma unui articol citit in exclusivitate pe…” :P

 2. Monica Hategan

  Aici pe Twitter gasesti numai oameni faini! O comunitate fantastica din multe puncte de vedere!

  • Da, dar sa nu generalizam. Ti-as putea da o lista cu destule nume care nu-s atat de fantastice din multe puncte de vedere :)

   • Monica Hategan

    Stiu exact la ce te referi. Numai ca prietenii ti-i poti alege.:) Right?
    Deci, “fa curat” cu cei care nu-ti plac si cu ceea ce nu-ti place:)

 3. sa se consemneze ca si eu le multumesc celor ce se fac vinovati de bunatate de footage de la FITS by auras! ati notat?! toti? bine! atunci ma’ntorc la ale mele! auras, ai legatura!

 4. Multumim si noi Auras pentru propunere, suntem deschisi la orice propunere si cerere. Sper sa iti atingi scopul propus si sa nu eziti niciodata sa ne contactezi. La evo iti garantez ca vei gasi oameni “open mind” si receptivi!

Comentezi ?