Home / Diverse / Singurul meu regret #dinRomania

Singurul meu regret #dinRomania

E ca stabilisem cu Eugen sa-mi imprumute o arbaleta sa ne jucam de-a Robin Hood-ul si pana la urma nu am mai putut s-o iau. Motivele (intemeiate) sunt ceva mai jos.

Pacat, aveam 15 sageti nou-noute, super ascutite, “shinny”, si doar 23 de bloggeri. Cumparam niste mere, le puneam pe cap,  trageam la tinta, mai urcam in zelist …

Conform Wikipedia: 

În România, Legea privind regimul armelor și al munițiilor (nr. 295/2004, modificată prin legea 25/2007[6]) definește noțiunea de armă albă ca obiect sau dispozitiv ce poate pune în pericol sănătatea ori integritatea corporală a persoanelor prin lovire, tăiere, împungere și include și arbaleta în această categorie.

În conformitate cu prevederile acestei legi, arbaletele intră în categoria armelor neletale, ce pot fi procurate și deținute numai după notificarea prealabilă a structurii de poliție competentă teritorial.[7]

Acest articol este un pamflet. Sau cel putin prima parte. Cei 23 sunt niste oameni foarte simpatici. :)

Sper sa am ocazia sa trag cu arbaleta candva (poate chiar la un castel), intr-un cadru organizat si sigur. Si sa am mai multe sageti decat tinte :))

 

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR,DaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

 

Citeste si asta

Partieeeeeeee

Ce faceam eu si colegu’ Jorjh, la Suior, in seara de inviere? Loc pentru masa …

2 comentarii

  1. Cred ca ,,ţintele” au răsuflat uşurate când au aflat că nu ai reuşit să iei arbaleta.

Comentezi ?