Home / Filme / Despre Rango si ciocolata Anidor

Despre Rango si ciocolata Anidor

Despre film

Contrar asteptarilor, filmul nu e o capodopera. E mai mult o transpunere cu soparle a unor faze arhiconsumate din filmele cu oameni. Avem prostanacul devenit erou din greseala, care minte lumea, dezamageste prietenii, dar se intoarce sa salveze situatia, avem mafiotul care controleaza orasul prin santaj, avem gasca de prostanaci care lupta pentru idealul suprem si salvarea planetei/orasului, indianul cu plete impletite, mariatchi (cele 4 bufnite), Yoda ( animalul ala ciudat tatu-ul care face pe marele intelept) si  gagica cu personalitate care se indragosteste de eroul principal cu gatul stramb si replici exagerat de folosite in filme cu oameni mari.

Doar ca nu apar oameni in film, doar soparle, sobolani, lilieci, un sarpe, cartite, si in general personaje foarte bine realizate grafic, dar si foartefoartefoarte urate. Filmul are cateva poante bune/haioase, dar si secvente in care se exagereaza cu truismele si filozofeli expirate. Merge, daca ai 2 ore libere si n-ai altceva mai bun de vazut.

Despre ciocolata Anidor

Cu menta, portocale, lapte si arahide. Le-am incercat pe toate, mi-a placut cea cu lapte si cea cu menta. Cu aceeasi ocazie mi-am dat adus aminte ca nu-mi place ciocolata amara, de orice fel. Au pagina de facebook si concursuri cu bilete la o gramada de filme, in toata tara.

Alte impresii la Daniela cu decolteu, Andra cu the good, the bad, the weird,  Simona cu link, Alex cu simboluri si Bunescu, fara link :p

Multumesc David si Strategad pentru hostesa, tratamentul VIP si mai ales pentru alegerea salii cu scaune reglabile, cu butoane rosii de la AFI :))

 

 

Citeste si asta

Mortal Engines. Ca si cand Mad Max ar fi facut un copil cu LOTR in masinaria din Wild Wild West

Mai mult nu prea pot sa zic despre acest carusel de clisee cinematografice, o shaorma …

5 comentarii

  1. Uite ca raspund aici comentariului tau de pe blogul meu:

    Am citit parerea ta si sunt oarecum de acord la partea cu truismele. Pe de alta parte, cam tot ce se spune prinde alt sens in relatia cu intamplarile si efectele animate.

    Exemplu: e clar ca el isi cauta identitatea (mereu se intreaba “cine sunt eu”) dar treaba asta pusa in relatie cu tipul de animal reprezentat (cameleon – schimbarea culorii pielii pentru a se camufla) capata alte sensuri mai faine: incapacitatea de adaptare (ce sa caute un cameleon cu nuante de verde – tipul inadaptatului – intr-un desert?), relatia cu ceilalti (Cat de mult trebuie sa-ti schimbi tu culoarea pentru mediu, ca sa nu te prinda ulii, sau trebuie sa-i faci pe ceilalti sa te accepte, asa cum esti, verde?) etc.

    Hai ca fu un film misto :P

    • Ce web 2.0 esti ma Tunare :))).
      Da, a fost un film ok :P
      Doar ca pe mine nu m-au prins asocierile si subtilitatile scenaristice pe care le-ai gasit si interpretat tu. Dar asta si pt ca nu prea ma pasioneaza NLP-ismele si mesajele ascunse in soparle :))
      Asta e, nu avem gusturi comune la cameleoni :P

  2. Mmmm…fotoliile alea. Si acum visez la ele.

  3. Rango merita vazut mai mult pentru progresul pe care il aduce in crearea animatiilor:))
    http://www.youtube.com/watch?v=r-Bc43WVoL0

Comentezi ?