Home / Evenimente / Stand-up Comedy: Aristocratii versus Jokers

Stand-up Comedy: Aristocratii versus Jokers

Aseara am facut proasta alegere sa ma duc la stand-up comedy in loc sa stau acasa si sa ma uit la Romanii au talent. Proasta alegere. Dar mi-am zis ca la ProTV pot sa ma uit si in reluare sau online, pe cand la Stand-Up m-am decis deja cu cativa prieteni.  Asa ca m-am dus, convins ca o rad mai mult la glume decat la un show  TV inregistrat, cu romani care isi dau aere si talente. Partea buna e ca unii chiar sunt talentati, dar nu despre asta e articolul. Sau e, oarecum, dar despre aia netalentati. Tot la microfon se vede si anti-talentul.

Sambata trecuta am fost si la Aristocratii, la un show de stand-up comedy, la invitatia lui Cristi . Atunci am ales sa nu scriu si eu pe blog, din doua motive:

1. Pana sa apuc eu sa scriu, deja ceilalti au scris cam tot ce se putea spune despre show. Eu n-as fi adus nimic in plus

2. Imi placeau mai mult Aristocratii in formula cu Toma, Sergiu si Radu, decat Radu si 3 diuzi care incearca sa fie amuzanti. Mi-am zis sa nu fiu rautacios, desi am plecat cam dezamagit, pentru ca ma asteptam la mult mai mult. Am ras la destule poante, dar ma asteptam la mult mai mult. Mai ales la glume special gandite sau adaptate pentru bloggeri. Ca de aia era stand-up pentru bloggeri.

Sa fie glume cu zelist, zoso, e-penis, mii de unici pe secunda si altele … fara analytics, fara analytics (adaptare dupa fara numar, fara numar, pentru cei care n-au prins incercarea  de gluma).

Mi-a placut de Radu (desi era a treia oara cand auzeam unele glume, ca am mai fost :D), si  de tipul de la Timisoara. Chelul si tipul cu proiectorul au fost ori prea timizi, ori prea emotionati. Dar am ras la fiecare de cel putin 4-5 ori in cele 30 minute alocate per cap de comediant.

Cum ziceam, aseara am fost la stand-up, cu niste prieteni si fratele din dotare, sa radem. La microfon, trupa Jokers. 2 tipi, unu’ pitic si unu’ gras.

Fiecare a avut cam o ora de gadilat microfonul. Primul m-a plictisit in asa hal, incat ma bucuram cand il lua la misto cate cineva din public si se oprea din discurs. Iar aia din public, culmea, aveau replici mai bune.

Nici daca as fi asistat la un monolog despre filozofia antica si intercognoscibilitatea transcendetala in perceptia lui Platon cand era beat muci,a alunecat in cada si s-a ales cu rani grave la cap nu cred ca ma plictiseam asa tare. Singura data cand l-au aplaudat mai mult de 4 oameni a fost cand si-a bagat, scos, iar bagat si iar scos, dar pe alta parte, timp de aproape un minut. In mama unui unuia  din sala. Nu ca ala n-ar fi fost cam “glumet” si bagator in seama, dar totusi, asa CEVA NU SE FACE!

Al doilea, tot o ora de plictiseala. Tot povesti nemuritoare, glume cu pwla si prea multe discutii cu prietenii proprii si personali prezenti in numar mare in club. M-am plictisit asa de tare incat am numarat de cate ori am ras eu si cei din fata mea. Eu de 3 ori, ceilalti de vreo 6. Intr-o ora, la glume cu si despre sex. A mai fost una decenta, cu ceva cu biserica. In rest, monoloage, aduceri-aminte si discutii gay-friendly cu un tip din sala. Na, macar a fost mai bun decat primul’.

Anyway.

Sa spun despre Jokers ca au fost praf ar fi o insulta la adresa prafului. Pentru ca si praful a fost, candva, o parte din ceva bun. Pot doar sa spun ca par un fel de OTV al standup-ului.

Despre Aristocratii au scris Anne-MarieCezarLaurențiuIonuțSorinTitusAndrei RoșcaAllias si Gabi Boaca.  Despre Jokers nu scrie nimeni. Site-urile de anunturi si seo-spam nu se pun la socoteala. Am scris eu. Sunt penibili. Si o sa ramana asa, daca nu-si schimba poantele.

Si o monstra de prostie. Radeti daca puteti.

Citeste si asta

Părinţii anului. Vai de copii.

Pot sa inteleg de ce se protesteaza pentru oprirea proiectului de la Rosia Montana. Sa zicem …

2 comentarii

  1. =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) am uitat sa ma uit atunci:)))))) a fost penibil:))

Comentezi ?