Home / Evenimente / Castigatorii WebStock 2010 si cateva impresii

Castigatorii WebStock 2010 si cateva impresii

Ziceam in articolul precedent despre WebStock 2010 ca o sa revin cu un articol dupa eveniment, cu impresii si rezultatele Galei de premiere. Ei bine, am ales corect 5 castigatori ai  locului I, in total  21  proiecte prezente pe podium din totalul de 40 premiate. Procentaj ~ 52%. Binisor, in conditiile in care nu am avut acces la statistici si formulare. Sa vedem cum ma “descurc” peste 62 de zile fix la Internetics.

Premiantii:

1. Publishing – Cook’n Rolla (Trilulilu)
2. Utility – ZeList Monitor
3. Viral – La mall (Ca$$a Loco/Trilulilu)
4. Social networking – pasiunea.eu
5. User Generated Content – plimbarescu.ro
6. Audio/Video: KoVideo
7. Blogging campaigns – coffeechat.ro
8. Special Projects (Brands) – Şcoala de bani
9. Aplicaţii de Facebook – HotelPeeps
10. Facebook Fan Pages – Decât o Revistă
11. Microblogging – Inna
12. Diverse – Iubesc Braşovul

Lista completa se gaseste pe site-ul webstock

Cateva impresii pe scurt :

-multe prezentari tip Corporate PR Bullshit. Venisem pregatit sa vad ceva nou, nu prezentari de produs cu imagini cu animalute sau uite ce chestii misto ( ? ) am facut noi. Noutati, trenduri, cifre interesante, campanii mai putin cunoscute, concluzii personale, idei in premiera – prea putin. Dar sunt subiectiv, n-am fost prezent la toate conferintele, vorbesc doar despre ce am vazut eu. Posibil sa ma insel.

-s-au vorbit truisme. Mult zgomot despre Facebook, Twitter si bloguri, multe generalitati.

-multe orgolii, putini clienti, bataie pe bugete. La fel ca-n liceu, cand baietii populari  se intreceau care sa para mai macho in fata clasei.

-organizare (cu mici scapari la gala) de nota 10,  marca Manafu&Co. Foarte multi oameni. Cei care nu au fost prezenti, probabil urmareau pe live-streaming.

-Gojira. Singurul om care a spus ceva remarcabil, majoritatea s-au  multumit sa tranteasca un “multumesc” sec si sa faca poze. Esti pe podium, zi ceva inteligent. Sau iesit din comun. Ai muncit ceva timp la proiect, multumeste echipei, fa o gluma sau spune cate kilograme ai slabit. Parerea mea . Parerea Anei Militaru pe iqads

-mi-au placut prezentarile lui Bobby Voicu, Dragos Manac si Bogdana. Sunt sigur ca au fost si alte prezentari interesante, au fost totusi 3 sali/prezentari in paralel. Daca am scapat ceva, link me :)
-eu mi-am atins obiectivele. am vorbit cu cei 3 oameni pe care i-am targetat, am facut “networking”, am cunoscut oameni noi, m-am simtit bine la after-party.

Alte articole despre Webstock :

http://www.titusblog.net/2010/09/concluzii-de-la-webstock-2010/

http://clickio.ro/2010/09/internet/webstock-2010-bune-si-rele/

http://oanamarialungu.wordpress.com/2010/09/17/webstock-2010-momente-memorabile/

http://www.ioanaanescu.ro/2010/09/tu-stii-sa-participi-la-conferinte/Citeste si asta

Premiile AurasStock 2011

Vinerea trecuta s-a intamplat WebStock, unul din cele doua evenimente (mai e si Internetics, prin …