Home / Online / Postacii lui Dragnea sunt infricosator de organizati

Postacii lui Dragnea sunt infricosator de organizati

In timp ce bursierii programatori ai GovIT lucreaza de zor la proiecte digitale care ne pot face  interactiunea cu statul mai transparenta (ultimele proiecte anuntate ar fi aplicația de gestiune a pașapoartelor pentru caii, măgarii și zebrele din România (da, e pe bune) si actualizarea sistemului informatic folosit de Ministerul Sănătăţii – România la repartizarea medicilor,prin care “medicii rezidenti să poată alege, in functie de punctajul obtinut, oricare loc sau post dintre cele scoase la concurs la nivel national”), postacii lui Dragnea fac fix ceea ce acuza liderul mustacios ca fac altii: propaganda.

M-am uitat cateva minute pe Google Docs-ul cu lista de share-uri directe  la ultimele postari ale penalului sef, preluate prin  Facebook API (traiasca tehnologia!), m-am cam speriat de numarul si rapiditatea cu care paginile asociate diferitelor structuri PSDiste reactioneaza la tot ce se scrie de la partid. 

Cateva observatii, pe scurt:

  • toate statusurile si share-urile sunt la ore de maxima audienta pe facebook, foarte putine sunt postate la ore tarzii
  • sunt curios daca au vreun sistem de alerta intern, prin care se anunta toti administratorii de pagini + postacii cu cont fals ca trebuie sa dea share instant la statusul mustaciosului penal. Si daca sunt penalizati daca nu dau share (nu de alta, dar ii cred in stare)
  • daca au vreun community tool cu care administreaza toate paginile, de la centru. As paria pe ambele variante, ca prea sunt share-uri instant, robotizate, de la toate paginile mici. 
  • Lista asta e foarte buna si pentru evidentiat postacii de partid, pentru o eventuala raportare la Facebook. Daca nu ii sterge, macar sa le suspende contul cateva zile.
  • grav ca share-urile nu se opresc doar la pagini de partid, postacii arunca cu link-uri si pe orice grup au accces, ducand cu ei minciunile si promisiunile nerealiste pe care mizerabilii cu trandafiri le tot arunca de zeci de ani. 
  • as mai avea cateva observatii, dar le las pentru mine, sa nu le dau idei de optimizare

PS de fun: oare conturile de persoane sunt administrate de postaci reali sau de scheleti din teleorman ?

Update: baietii folosesc si whatsapp pentru comenzile de share. De la Pesedeu pentru pustanii de la tineret: like&share!

psd-whatsapp

Uite (si) de asta trebuie sa iesi duminica la vot: pentru ca hotii sunt deja organizati in haite iar singurul lucru care ii poate opri este o avalansa de voturi reale, pentru un parlament fara corupti si inculpati.  

Eu unul ma duc acasa, sa votez si sa fiu observator toata ziua, sa fiu sigur ca cei care au votat pentru un parlament curat nu vor avea voturile furate, dupa inchiderea urnelor. 

Citeste si asta

“Sunteti intr-o mare eroare. Eu nu tin cu dragnea, dar Iohannis …”

Scena la intrarea in lift Eu, in tricoul cu farapenali. El, octagenar, in slapi, camasa …

5 comentarii

  1. Prea multa romgleza!!! Vorbiti si scrieti romaneste, daca vreti prezenta la vot din partea oamenilor simpli, dar neinfestati cu sindromul psd.

  2. dancalugareanu

    da, clar merge o raportare la facebook

Comentezi ?