Home / Chestii misto gasite pe net / Billions in Change. Solutii simple la probleme globale

Billions in Change. Solutii simple la probleme globale

Tocmai m-am uitat la documentarul asta de 43 de minute in care se prezinta cateva idei simple, care pot fi implementate in scurt timp, pentru a rezolva cateva din marile probleme pe care le are planeta noastra: generarea de energie prin mijloace non-poluante, lipsa apei din zonele in pericol de desertificare si tratamente de sanatate.

Suna cam prea bine sa fie adevarat.

Manoj Bhargava pare un tip indeajuns de determinat si bogat incat sa puna in aplicare toate ideile prezentate in film. Documentarul de mai jos promite multe, trailerul a strans deja 5 milioane de afisari.

This film is the story about a group of doers, the elegantly simple inventions they have made to change the lives of billions of people, and the unconventional billionaire spearheading the project.

Via Claudiu

Citeste si asta

“Stiri vizuale” pe Youtube. E nevoie de asa ceva

Intr-o perioada in care prea putini oameni mai au chef sau timp sa citeasca articole lungi, …

1 comentariu

  1. Interesant ca trailerul se deschide cu acea reclama de la 5 hour energy de care tot am dat in ultima perioada pe youtube aproape la fiecare video. Am evitat-o de multe ori dar la un moment dat am fost curioasa si m-a atras putin ideea. M-a surprins putin si faptul ca tipul care detine productia nu parea un tip extravagant, chiar deloc. Pare un om normal si video-ul asta mi-a demonstrat asta, cred. Asta daca informatia este adevarata si acei bani au fost donati, merita tot respectul si admiratia noastra.

Comentezi ?