Home / Fun / Ce poze a facut Victor Ponta in Georgia

Ce poze a facut Victor Ponta in Georgia

Tipa internetul ca inca prim-sinistrul Pictor Monta s-a facut de ras in lume, inca o data, pentru ca nu se pricepe la facut poze cu iphone-ul personal, de care are grija mai mult decat economia tarii, tinandu-l la piept, intr-o husa speciala. 

In apararea marelui om de stat si viitor puscarias, niste hackeri andaluzi suparati ca al nostru i-a purtat ghinion FC Sevilla, ne-au trimis pe adresa redactiei adevaratele dovezi ale geniului fotografico-iphonistic al domnului Mictor Fonta, imagini care atesta gravul avansat de cunoastere a fotografiilor de tip portrat, in combinatii devastatoare de filtre si folosire de blitz.

Iata prima poza-problema, direct de pe facebook-ul prim-ministrului Georgiei, in care Tonta face o poza nevinovata unei sticle de vin.

ponta-crama-georgia

Si iata rezultatul, o magnifica opera de arta, high resolution, din prima incercare:

poza1

Vintage, nu ? Remarcati compozitia artistica si modul in care se combina culorile, intr-un tablou plin de lumina.

A doua poza-problema, de la SuperCupa UEFA, din tribuna VIP. Acelasi format “”pe inalt”, specific oamenilor care nu se supun regulilor de compozitie.

ponta-poza-meci

Iata si rezultatul, care vine sa contrazica specialistii care il acuza ca facea poze la stadion “pe lung”, in loc sa le faca landscape. Cand colo, saracul Tonta …

ponta-poza-meci-adevarata

Bonus: tot de pe facebook.

citat ponta

Citeste si asta

Cum a castigat PSD 71% din voturile sectiei unde am fost observator

Articolul asta s-ar mai putea numi si “cu ce-a ajutat ca m-am dus observator la …

Comentezi ?