Home / Chestii misto gasite pe net / Harta coruptiei din Romania

Harta coruptiei din Romania

Pentru ca avem atat de multi corupti incat nu ne ajung 5 televiziuni de stiri si un DNA, cineva s-a gandit sa faca o harta care sa ne arate ce judete fac cel mai bine aprovizionarea cu puscariasi. 

Pe locul intai la numarul de corupti, mandra noastra capitala, urmata de infractorii cu clop din Maramu’ si moldovenii din Bacaul lui Hrebenciuc, Casuneanu, Stavarache sau Sechelariu.

Harta e abia la inceput, ceea ce explica cumva albul imaculat din judetul Teleorman, dar speram ca domnul Dragnea va da o catusa de ajutor in colorarea cu rosu si urcarea in clasamentul national pe baza de procese si condamnari.

Niste bani europeni cheltuiti intr-un mod util, proiectul fiind finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Despre proiect:

Societatea Academică din România și Romaniacurata.ro pun la dispoziția celor interesați de activitatea Direcției Naționale Anticorupție și de fenomentul corupției manifestat la nivel local o hartă online interactivă ce permite vizualizarea unei serii de informații referitoare la cazurile instrumentate de către procurorii DNA într-o manieră user-friendly.

Citeste si asta

Cum a castigat PSD 71% din voturile sectiei unde am fost observator

Articolul asta s-ar mai putea numi si “cu ce-a ajutat ca m-am dus observator la …