Home / Online / Am lansat CutiaCuPrăjituri.ro

Am lansat CutiaCuPrăjituri.ro

logo CutiaCuPrajituriA trecut ceva timp până s-au pus planurile la punct, setările în ordine și lucrurile în mișcare, am trecut de beta și private testing, așa că pot să anunț, cu o zi înainte de “Valentine’s Day”, faptul că …

Împreună cu cațiva prieteni, am lansat un mic proiect online: www.cutiacuprajituri.ro, o platformă online de livrare (acasă sau la job) prăjituri pentru ocazii speciale, torturi sau cutii de cadou.

Eu mă voi ocupa de administrarea site-ului și o parte de promovare, ei se vor ocupa de livrare și relatia cu furnizorii (laboratoare autorizate de cofetărie-patiserie).

Până acum, în oferta de pe site sunt deja introduse clasicele platouri de prăjituri asortate (preferatele mele, sunt deeeelicioase), mini tarte cu fructe, o mică selecție de torturi personalizabile și câteva cutii de cadouri corporate sau cutii pentru prăjituri (sau pentru orice altă ocazie).

Partea inedită e zona de abonamente de prajituri, gândită pentru companiile care vor sa instaureze o zi “dulce” pentru angajați, în fiecare săptămână. Există 3 variante de abonamente, pentru orice tip de companie sau dorințe de îndulcire.

 

Alte informații utile:

 • Livrarea se face doar in Bucuresti, este gratuită pentru comenzi mai mari de 100 lei. Comenzile de prăjituri ajung la destinație in maxim 2 ore de la comandă.
 • Incepând de astazi, până la sfârșitul week-end-ului, codul “teiubesc” aduce o reducere de 10%, la orice comandă de prăjituri sau torturi.
 • În curând va fi gata și integrarea cu Profitshare. Sper ca promovarea prin marketing afiliat să fie una de succes, pentru toată lumea.
 • Platoul ăsta e cel mai dorit produs de până acum :)

platou-mini-prajituri-asortate-7

 

PS1: sper ca “vineri 13” să fie cu noroc, am scris tot articolul cu diacritice.

PS2: orice feedback constructiv este foarte bine primit :)

2 comentarii

 1. Hai man. Primul lucru dupa ce intru pe site: un popup. Cere feedback cand inchid saitul, cel mai bine. Inchid ala, alt popup sa ma inscriu la newsletter. Jesus Christ, a mai ajuns careva si pe site?

  Eram curios cine produce prajiturile. Chiar daca nu poti spune ca na, macar baga o poveste cum ca-s curate, angajeaza cu carte de munca, fac prajituri de 15 ani.

  • Salut,
   Mersi de feedback, stiu despre ce e vorba. Primul feedback aparea la 30 secunde dupa intrare, l-am pus acum sa topaie la 1 minut, cu tot cu codul de discount. Pe exit page nu prea da randament, am incercat. Al doilea pop-out, de abonare, trebuia sa apara mai tarziu, la final. O sa ma uit prin setari.

   Despre prajituri pot sa-ti spun ca sunt facute de cofetarii autorizate, care au laborator, angajati si toate aparatele necesare. O sa punem mai multe detalii, sa fie cat mai safe.

Comentezi ?