Tweet-ul zilei

Makavelis a rezumat foarte bine intr-un singur tweet* cele 2 evenimente care s-au petrecut in ultimele 2-3 zile in romania: expozitia de chiloti hipsteresti de la metrou (nici pana acum n-am inteles care e scopul si la ce ajuta acest eveniment) si caterinca virala si scapata de sub controlul bunului simt de pe pagina evenimentului creat de o Izabella, o pustoaica de 13 ani.

Pe aceleasi subiecte, diferente dintre asteptari si realitatea No Pants Day si social media e amuzanta, pana la un punct

* lipseste un “zi” din tweet

6 comentarii

 1. Pana la urma nu a fost nimic deplasat. Fetii i-a placut sa fie bagata atat in seama, a glumit cu lumea de pe acolo.

  Deci nu e o tragedie. Nu va mai dati atat cu capul de pereti.

  • Nu se da nimeni cu capul de pereti, a fost distractiv la inceput, cu trolling subtil. Pana cand au aparut meme-urile dure si pozele exagerate, acolo parca s-a cam dus distractia si a inceput bulling-ul.

   Sa-ti aduc aminte ca vorba de o pustoaica zapacita, de 13 ani, nu de o pitipoanca majora ?

   • Dar nu s-a ras de ea, ca e proasta, ca e urata, ca n-are un ochi etc (ma rog, ca la un momentdat s-a inceput si cu asta, dar stii si tu ce categorie de oameni a inceput cu asta).

    E o lectie de viata pentru ea. Si pentru multi cu acces la internet. Totusi la 13 ani esti in stare sa faci o chestie cu cap.

 2. Cred ca ai asteptari prea mari de la cineva de 13 ani :)

 3. Tzacanel, a fost foarte funny ce-i drept, dar are dreptate si Auras, la un moment au aparut niste oameni putin dusi cu pluta si nu in sensul bun :) adica au fost niste chestii urate grav la un moment si chiar deranjau ochii oamenilor normali la cap :))

  Acum aflu ca Iza a aparut si ea pe acolo, ma bucur daca nu s-a suparat :P

Comentezi ?