Warning: include_once(/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Arthur C. Clarke despre internet, in 1974
Home / Chestii misto gasite pe net / Arthur C. Clarke despre internet, in 1974

Arthur C. Clarke despre internet, in 1974

Discutie de acum 40 de ani, cu Arthur C Clarke (futurolog, inventator si scriitor de SF) despre internetul de peste 20 de ani, si despre ce poti sa faci cu ajutorul lui.
Una din predictii a fost ca, pana in 2001, fiecare casa va avea cate un computer conectat la internet. Africanii i-au cam stricat planurile, dar in rest a fost ok.

Rasfoind wikipedia, mi-au placut ideile astea: “Cea mai mare tragedie din întreaga istorie a omenirii ar putea fi jefuirea moralității de către religie” si “religia e cel mai nociv și persistent dintre toate virusurile mentale. Ar trebui să scăpăm de el cât de repede putem.”

Comentezi ?