Home / Diverse / Ghici cu cine voteaza manelistii

Ghici cu cine voteaza manelistii

liviu guta pontaDe data asta nu mai pare a fi photoshop, Victor Ponta tocmai a primit binecuvantarea de la Liviu Gutza (cont verificat, pe sistem de Facebook, se stieee) sa devina urmatorul presedinte al Romaniei.

Dupa babele inghesuite pe la moaste si sprijinul regelui Cioaba, Ponta mai atinge inca un segment de populatie care nu prea stie pe ce lume traieste, dar voteaza cu cine vede pe la TV sau pe casetele de la tarabe. 

E trist ca asta se intampla in timp ce altii aleg sa stea acasa, ofticati ca nu a aparut Fat-Frumosul pe cal alb care sa salveze tara, in timp de DNA sparge norma la arestari de politicieni corupti din PSD (si nu numai), sunt atat de multi comentaci cu drept de vot pe contul plagiatorului sef, care il sustin si il vor vota, in ciuda tuturor greselilor dovedite si inca nepedepsite.

E bine, in ritmul asta, vom ajunge sa avem imn national cu reverb si pe Liviu Guta ministru la cultura. Manele la revelion avem deja, traiasca Maruta si Acces dinrect pentru prezenta in prime-time.

PS: varianta completa de screenshot e aici, link-ul catre postare e aici. 

Citeste si asta

Cum a castigat PSD 71% din voturile sectiei unde am fost observator

Articolul asta s-ar mai putea numi si “cu ce-a ajutat ca m-am dus observator la …

Comentezi ?